Turhan Bozkurt
@TurhanBzkrt
·
49d
ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail'in İran'a askeri harekât düzenlemesine onay verdiği bildiriliyor.
Turhan Bozkurt
@TurhanBzkrt
·
49d
ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail'in İran'a askeri harekât düzenlemesine onay verdiği bildiriliyor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
1 sa
SENATÖR GRAHAM:
2026’nın İran’ı yeniden büyük yaptığımız yıl olması için dua ediyorum.
bu haberler doğruysa dikkat etmekte fayda var momentum bozulursa taze para girişi ile değil karşılıklı işlemlerle yerli fon hareketleri ile piyasa yukarı gidiyor , bu yüzden dikkat etmeli.Birde bizim suriye operasyon hikayemiz var orada ne olucak oda masada
yönetim topiği kapatırmısınız.
Aralıkta mal alıcaz 2026 portföyü yapıcaz dedik mi dedik hepsi burada yazılı aldıklarımıza kadar paylaştık.kısa vade beklediğimiz bantları yazdık mı yazdık önce 2.69- sonra 2.75 dedik şimdi bu oluyor.palyaçolar gibi 16-26-40 bin yazmıyoruzpiyasadaki momentum hesaplanıp diğer teknik ve temel hikayelerle altını doldurup öngörüde bulunuyorum.daha önce verdiğim 2.83 bandı 2.85 olarak güncelleyeyim bunun üzeri haftalık kapanışlarda 2.98-300 dolar bölgesi , devamında taze para devam ederse 3.20-3.23 bölgesi beklentim.Buraya gelirse yeniden yorumlayacam arkada 2026 ve devamında 2027-2028 seneryomuzun başlangıcı olabileceğini düşündüğüm yerler gerçekleşirse 2-3 senelik bir trend grafı koyacam değişik rakamlar orada olacak şimdilik önümüze koyulan yemeği yiyecez.
stoploss bölgelerinizi ayarlayın.
yazıcak kısa vade birşey olmadığı için kapatıyorum topiği.
hareketi başlattık kolay gelsin
emeğine sağlık.
Bulut abi dün ve bugün alan satan günlük verebilir misiniz ruca etsem çık teşekkür ederim abi.
Yer İmleri