Sayfa 280/345 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330 ... SonSon
Arama sonucu : 2754 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

1.  Alıntı Originally Posted by Blackk Yazıyı Oku
    Beğenmediğim hissenin + olması değil; Sistemi beğenmiyorum, çünkü BY-ya çalışıyor; bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz iyi bir yer varsa orada atalım, keza bu sistemle ha zar atmışsın ha da borsaya girmişsin.
    Speklerde zararda aslında şu ortamda.Ky fazla kımıldamadan dudursa zararı çıkar yoksa al sat iş değil.Zar atacak bir yer yok bildiğimburda şansımızı deniyoruz başka çare yok.

2. Hayırlısı olsun, siz avcıları olduğunuza göre daha iyi bilirsiniz.

3. Devre kesti 1.04 e çok fena çalkalıyolar.sabah 1.15 şimdi 1.04 sebep ne atlayanları tuzağa düşürmek mi yoksa çok daha yukarısı için yayı geri çekmek mi

4. Hep aynı terane... yıllardır bana zarar edip lanet okuyup zararına kol kestiğim tek kağıt...

5.  Alıntı Originally Posted by ÇELEBİOĞLU Yazıyı Oku
    Hep aynı terane... yıllardır bana zarar edip lanet okuyup zararına kol kestiğim tek kağıt...
    Çelebi altı aydır yazmıyordum döndüm geldim samat aldım baktım sen de burdasın,ne alsam ordasın ya senin bazen ben olduğunu düşünüyorum.Hangi kağıdı alsam ordasın ulaş aldım ordasın bu nasıl bir tesadüf bu işi anlayamadım

6. Yok Hunter bu kağıtta kol kestik aylar önce...Ulaştan daha beter çıktı bu namussuz kağıt,bulaşmam artık buna...ara ara can sıkıntısından foruma uğruyorum sadece

7.  Alıntı Originally Posted by ÇELEBİOĞLU Yazıyı Oku
    Yok Hunter bu kağıtta kol kestik aylar önce...Ulaştan daha beter çıktı bu namussuz kağıt,bulaşmam artık buna...ara ara can sıkıntısından foruma uğruyorum sadece
    Zamanlamayı yaparsan çok iyi ama tersi durumda adamı. Batırır

8. 0.99 dan bir miktar aldım. Düşerse yine alırım.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 280/345 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •