Originally Posted by
tospa
Bazen akademiyi çok sert dil ile eleştiren yazılara rastlıyorum. Haksız değiller kesinlikle. Ama şunu da göz önünde bulundurun. Ülkenin tüm kurumlarında olanlar, meydana gelen bozulma, yozlaşma, artık ne derseniz deyin akademi de olmama ihtimali var mı? Şu kurum şöyle kötü, bu bakanlık şöyle sıkıntılı vs. derken akademinin iyi olma ihtimali yok. Maalesef. Ülke gerçeklerinden ayrı değerlendirmek olmaz. Hani dünyadaki kalburüstü ülkelerdeki şartlar zaten çok iyi. Ama bu bahsettiğim sıkıntılar giderilmeden aynı pozitif şartları akademiye sağlasanız da hiçbirşey değişmez.
Zaten önce temel eğitim, ilköğretim. Burası düzelmeden hiçbir şey olmaz. Akademinin insan kaynağı uzaydan gelmiyor.
Elini sallasan Prof a çarpıyor
Özellikle ünü düzeyinde eğitimin bu kadar laçkalaşmasında/kalitesizleşmesinde Prof ların çok katkısı oldu
İktidara fazlasıyla eşlik etti Proflar
Çünkü işelerine geldi adi sahtekarların...
Neden?
Çünkü adam Doç luk kadrosu bekliyor ama kadro yok
"Yeni ünü ler açıldıkça ,İstanbul da bazı özel okullarda lise müdürü olamıyacak adamlar Doç oldu/Prof oldu/Rektör oldu bu iktidar döneminde..."
Evet bu kadar da iddaalıyım
Bazı karşılaştığım/bildiğim profları/rektörleri sizde tanısanız bana hak verirdiniz...
Akedemik camiayı affetmem asla mümkün değildir
saygılar/başarılar
Son düzenleme : Tengri Han; 12-03-2019 saat: 15:26.
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri