İşin ilginç tarafı bu sahanın yüzyıl önce Fransızlar tarafından işletilip terk edilmiş olması. Balya, görebildiğim kadarıyla Eczacibasi'ni sönük bir holding olmaktan alıp atlama taşı gibi yeniden canlandırmış.
İşin ilginç tarafı bu sahanın yüzyıl önce Fransızlar tarafından işletilip terk edilmiş olması. Balya, görebildiğim kadarıyla Eczacibasi'ni sönük bir holding olmaktan alıp atlama taşı gibi yeniden canlandırmış.
Bu bölgede 1980 yılına ait bir rezerv tespit raporu okumuştum MTA nın. O günkü tetkiklerle en az 10 milyon ton ispatlanmış rezervden söz ediliyordu. Bugün işleme teknikleri çok gelişti İşlenebilr rezervler büyük ihtimal daha fazladır. 10 milyon ton kurşun fiyatı 25 milyar dolar eder. Bu yüzden esan yıllık üretimi yeni yatırımlarla artıracaktır.
Fransızlar Afrika da daha kolay üretilebilen madenler bulmuşlardır. o zaman krom bizden gidiyordu bakır ha keza.
Başka kıtalardan geniş hacimli maden taşıması büyük gemilerin yapımı ile mümkün oldu. Önce buhar sonra dizel. Önce Anadolu'dan yakın oluyordu avrupaya taşıma. Taşıma teknikleri ve hacmi gelişince Diğer kıtalar da maden kaynağı olmaya başladı.
Hisse de çok sinsi ve profesyonel anlamda manipulatif hareket devam ediyor.Bu manipülasyonu sezdirmemek için çook dikkatli davranıyorlar.Öyle ki 100 endeksi çok iyi takip ederek hareket ediyorlar.Ancaaak her şey ortada görünüyor.Kuyruğu dışarıda bırakınca her şey açık görülüyor.
Yatırım tavsiyesi değildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Ekranda saat 10,37 de satış tarafında 2 emir,alış tarafında ise 22 emir olması gösteriyor ki, satışta isteksiz davranan bir gerçek yatırımcı profili var.Bu 2 emrinde kendilerine ait olduğunu düşünüyorum. Her şey ortada değilmi.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Işler iyiyken bunu yapmaya çalıştığı için alay konusu bile olabilir! Elimizdeki verilere bakıyorum, dış pazar talepli, Avro kuvvetli, maden alanında kapasite artışı sürüyor, seramik sektöründekiler yıl içinde hammadde bulma ve talebe yetişme telaşına düştüler, temizlik kağıdı ve hijyen sektörü yıldız sektör olmaya devam ediyor, bu yıl otellere de malzeme satışı ( Maratem ) devreye girecek, Monrol' de ortaklık yatırım yapma eğiliminde, Kartal imarı proje ertelense dahi en geç 2024 de devreye girecek, patron 2 hafta öncesine kadar payları toplamaya çalışıyordu....Ve şimdi degersizlestirme memuru çıkmış bütün beklentilerin ' yalan olduklarına yatırımcıları ikna etmeye çalışıyor. Hadi canım sende![]()
Ataşehir imar planları da kartal ve diğer ilçeler ile aynı mecliste imar komisyonuna geçmişti. Yarın imar komisyonu meclisten geçecek dosyaları sunacak.Kartal da bence meclise gelme ihtimali yüksek. Twitterda bir arkadaş bugün için atasehir imar planlarının ibb meclisine sunulması ile ilgili olarak görüşünü paylaşmış. Umarım beklentiler doğrultusunda olur. Bağlantıyı twitterdan kontrol edebilirsiniz ben kopyalayamadim. Y.T.D
Gerçekten de oturumu yöneten imar planlarının geleceğine ilişkin 13.ocak 2022 bugüne bir not düşüyor. Ama Kartal var mı yok mu bir bilgi yok. Doğrusu artık tahmin yürütmekten bile yoruldum. Bekleyip gereceğiz.
Yer İmleri