Sayfa 280/461 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 3686 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
    Fetö,pkk diye diye başımızın etini yediler,kayyum atamaları el koymalar tam gaz,ama anlaşmadanda geri kalmıyorlar,ulen nasıl bir ülkede yaşıyoruz,kanun nizam diye birşey kalmamış nasıl bir çıkmazın içine soktular bizi iktidar,para ile tutulmuş halk ile il,il miting düzenliyorlar oradanda ya israil, filistin yada chp diye bel altından vuruş yapıp,çökerttikleri ekonomiyide şahlanmış gibi lanse ediyorlar,ta onların ...

2. İstanbul'dan İzmir'e arabayla gitmenin maliyeti 3095 TL oldu.

tahminim elektrikli 500 hybrid araclarda izmire 1,000 lira yakar...

yakıt masrafının 3 katı otoyol masrafı...

yandaşın çalıştırdıgı otoyala %100 zam yaptırt ama işçiye %30 emekliye memura %15

sanırım istanbul izmir arası 2024 basında 1,300 liraydı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Ölmüş adam bunu söylemiş 10 yıl önce

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...si-877490h.htm

BTP’nin kurucu Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın 10 yıl önceki konuşması sosyal medyada patladı… “AKP, MHP ve HADEP bir olup Türkiye’yi bölecek!”
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ölmüş adam bunu söylemiş 10 yıl önce

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...si-877490h.htm

BTP’nin kurucu Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Haydar Başâ€™ın 10 yıl önceki konuşması sosyal medyada patladı… “AKP, MHP ve HADEP bir olup Türkiye’yi bölecek!â€

https://www.sozcu.com.tr/kulisler-bu...rprizi-p126659

İnanılmaz bir tahmin,

Önemsiz ama bunu da unutmuş.!!!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

5. Akşener döneminde partisine verdiğim oylar haram olsun. Hakkımı helal etmiyorum.
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
    F.Karagümrük 33 milyon euroluk fitbolcu satın almış,bunların gelirleri neki ?,çoğu il takımları ligde sürünüyor,es-es vardı zamanında mahalli lige düştü,giresun eti butu ile kavruluyordu 2-1 lig arası mekik dokuyordu,tak partisi el attı süper lige çıktı,destek kesildi hızlan 2 lige düştü,borçta çok,borcu temizlemesi için mahalli lige düşmesi şart es-es gibi,bi maşak şehir var tak partinin desteğinde oluk,oluk para akıyor,stadı şeyircisi bile yok,gel bu fitboldan zevk al,bu zamana kadar fitbolda böyle işler olmamıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
     Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Akşener döneminde partisine verdiğim oylar haram olsun. Hakkımı helal etmiyorum.
    Parti olarak bizde 15 milletvekili vermiştik vatan uğruna,artık masayı es geçtim,guya değişim olsun diye yırtındık,sebep evetçiler,tek adama yargıyı teslim ederlerse oda gereğini yapar astığı astık kestiği kesdik,devamlı milletlen dalgasını geçen uzundan kurtuluş çok zor,bir müddet buna katlanacak ülke...dönekler devamlı vardı bu ülkede,22 senede tavan yaptı bu

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    F.Karagümrük 33 milyon euroluk fitbolcu satın almış,bunların gelirleri neki ?,çoğu il takımları ligde sürünüyor,es-es vardı zamanında mahalli lige düştü,giresun eti butu ile kavruluyordu 2-1 lig arası mekik dokuyordu,tak partisi el attı süper lige çıktı,destek kesildi hızlan 2 lige düştü,borçta çok,borcu temizlemesi için mahalli lige düşmesi şart es-es gibi,bi maşak şehir var tak partinin desteğinde oluk,oluk para akıyor,stadı şeyircisi bile yok,gel bu fitboldan zevk al,bu zamana kadar fitbolda böyle işler olmamıştı.
    Futbol izleme zevkim vardı, digitürk üyeliği vs. maçları kaçırmazdım.
    6 -7 yıldır lig maçlarını bırakın uluslararası maçları bile izlemiyorum, çünkü hiç zevk almıyorum.
    Her yer ve alanda olduğu gibi siyaset sporu da sarmış durumda..
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Sayfa 280/461 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •