Sayfa 281/651 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Secoli Yazıyı Oku
    haber yalan değil doğru ve bimex te yalanlamadi ama sadece zaman lazım toplayıp ucuracaklar kağıdı bence
    Şirketimizin kamuya açıklanmamış bir özel durumu bulunmamaktadır.

Öte yandan, 05.09.2017 tarihinde KAP'ta yapılan açıklamamızda da belirtildiği gibi,
    Şirketimizin sermaye yapısının güçlendirilerek normal faaliyetine dönmesi maksadıyla, tedarikçilerimize sermaye artırımı yoluyla hisse verilmesi seçeneği üzerinde, belirgin aşamaya geldiği takdirde, ilgili mevzuata göre gereken duyuru ve açıklama yapılacaktır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/650253

Sonuc, "Maalesef gelemedi..!" olursa, KAP'a aciklama acisindan bir sorun yok.

2. 40binin sahibi çıktı geri kalan?

3. Halka aciklik orani %94.45.

Tedarikcilere hisse verecekmis.

Bu iki yolla olur, ya elinizdeki hisseyi vereceksiniz, imtiyazlarla birlikte, ya da sermaye artiracaksiniz.

%94.45 hisseyi satmis bu adam.Dolayisiyle hisse devri yok, tek yol sermaye artirimi ile ortak etmek.

Yani SPK'dan izin alabilirse, ki izin alabilecegini ben sanmiyorum, artik kardesi oturmuyor orada.

Hadi izni aldi, sermaye artirimini yaparsa ne olacak, hisse sulanacak 29 kurustan 10 kurusa inecek.

Toplam sermaye 120 Milyondan belki 500 Milyona cikacak.

Ondan sonra normal ticari faaliyete basliyacak, eger kazanirsa gecmis yil zararlarini odeyecek, kalan olursa, kanuni yedek akceleri ayiracak, hala kalan olursa 500 Milyona bolecek kar payi verecek.

Su haliyle F/K orani 52 yil.

Hissedeki arkadaslara uzun omurler dilerim.

Bu adam cok tehlikeli biri, kimse kusura bakmasin.

4. Bi zamanlar gözdendi abi

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Halka aciklik orani %94.45.

Tedarikcilere hisse verecekmis.

Bu iki yolla olur, ya elinizdeki hisseyi vereceksiniz, imtiyazlarla birlikte, ya da sermaye artiracaksiniz.

%94.45 hisseyi satmis bu adam.Dolayisiyle hisse devri yok, tek yol sermaye artirimi ile ortak etmek.

Yani SPK'dan izin alabilirse, ki izin alabilecegini ben sanmiyorum, artik kardesi oturmuyor orada.

Hadi izni aldi, sermaye artirimini yaparsa ne olacak, hisse sulanacak 29 kurustan 10 kurusa inecek.

Toplam sermaye 120 Milyondan belki 500 Milyona cikacak.

Ondan sonra normal ticari faaliyete basliyacak, eger kazanirsa gecmis yil zararlarini odeyecek, kalan olursa, kanuni yedek akceleri ayiracak, hala kalan olursa 500 Milyona bolecek kar payi verecek.

Su haliyle F/K orani 52 yil.

Hissedeki arkadaslara uzun omurler dilerim.

Bu adam cok tehlikeli biri, kimse kusura bakmasin.
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. bugün ses yok................
    fırtına öncesi sessizlik mi.............

6.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    bugün ses yok................
    fırtına öncesi sessizlik mi.............
    Firtinami kaldı enkaz kaldırma çalışması bile yapmiyorlar

7. Arkadaşlar,

1000 kişi ya yükselirse ümidi ile her biri 10.000 adet alsa 10.000.000 hisse eder.
    Bir o kadarda yüksekten alıp çıkamayan vardır. Eder 20.000.000 hisse. Minimum KY da.

Sanal paralara bu kadar para yatıranlar var. Genelde bakıyorum adam 300-500-1000 USD gözden çıkarıp alıyor.
    100 katı 1000 katı artarsa zengin olurum hevesiyle.

YTD.

8. Bugünde iyi hacim yapmış

Sayfa 281/651 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •