Sayfa 282/776 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 6201 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. bu gülen kınayan arkadaş cevap bekliyorum soruma bak faaliyet raporundan
    0.08 kuruştan hisse başı karı 0.44 kuruş olmuş.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. bu tip hisseler durur durur bıktırır birden gider isdemir 3 lira bandında yattı 6 ayda 10 liraya gitti.yani kısa vadeli düşünmemek lazım.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. safkar bildigim kadariyla borsaya girmeden once zorlu sureclerden gecmis. borsaya gimesiyle hizli gelisme ve buyume surecine girmis gorunyor. bu kadar fazla oranda temettu vermemelerini bir amaca baglayabilirim.bir tek tahta yapicilarin ve buyuk baslarin hisse fiyatini olusturmadaki isteksizlikleri canimi sıkıyor.

4. bakın özsermaye artışı bu çok önemli.

5.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku

bu gülen kınayan arkadaş cevap bekliyorum soruma bak faaliyet raporundan
    0.08 kuruştan hisse başı karı 0.44 kuruş olmuş.
    kimsenin avukatligini yapmiyorum bir durum yespiti baglaminda yaziyorum sadece.
    yazilarda duygu ve ifadeler aktarilamadigindan yazilan sozcukler bazen yanlis anlasilabiliyor. grand 2023 de biliyordur 0.08 den 0.44 ciktigini .
    acikcasi sizi kinamaktan ziyade "Hic Verirleri Bu Kadar Kar Payi " demek istemistir. ben oyle algiladim.ayrica burada kimsenin kimseyi alasagiya etmeye calisacagini da dusunmuyorum. bir seviyede olan beyin firtina takimi gibi dusunuyorum bizim sayfamizi.👍👌

6.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    10 bin lotu olan,440 TL alacak.
    100 bin lotu olan,4.400 TL alacak,tabii verirse ,İzmirli adil abi
    bakın ben sadece bu hesaplamaya müdahil oldum tamamını temettü dagıtacak demedim.buradaki hesaplama tamamına göre yanlış yapılmış onu vurgulamak istedim.yoksa o kadar vermeyeceğini bende biliyorum .konuyu kapatıyorum.beyin fırtınasına devam diyorum.

7. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍🏅

8. Neyse,bu konu uzaması iyi değil,
    Genel kurulda inşallah yatırımcının yüzünü güldüren bir sonuç çıkar

Sayfa 282/776 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •