Sayfa 282/308 İlkİlk ... 182232272280281282283284292 ... SonSon
Arama sonucu : 2457 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Hacmin artması lazım Grand hocam, iştah yeterli değil. Tabi bir de şu durum var. Önceden geldiği yeri saymazsak, 3 ayda kabaca %45 gitti ki bu da iyi bir performans.
    3. Çeyrek yatırımcı sunumu katalizör etkisi yaparsa bir ihtimal üst banda geçer. O zaman da hisse biraz rahatlayacaktır diye düşünüyorum. Geçen yıl 26 Aralık ta gönderilmiş, eli kulağındadır heralde.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    Hacmin artması lazım Grand hocam, iştah yeterli değil. Tabi bir de şu durum var. Önceden geldiği yeri saymazsak, 3 ayda kabaca %45 gitti ki bu da iyi bir performans.
    3. Çeyrek yatırımcı sunumu katalizör etkisi yaparsa bir ihtimal üst banda geçer. O zaman da hisse biraz rahatlayacaktır diye düşünüyorum. Geçen yıl 26 Aralık ta gönderilmiş, eli kulağındadır heralde.
    onur hocam bence hisse henüz formasyon oluşumunda hele biraz sabır işlem hacmide artacak, grafikteki üst çizgi geçilsin sonra tekrar çizgiye geri gelerek retest yapılsın bu sıkıntılı günler geçecek inşallah

3. Bugün şu anda olduğu gibi MIATEK in üzerinde kapatırsa " hisse miatek' e göre hareket ediyor" algısi biter ve biz yolumuza devam ederiz. Çünkü çok fazla küçük yatırımcı sadece IT hisselerinde kalmak istiyor ve miatek i tercih ediyor ve böyle düşüşlerde hissesini satıp miatek' e geçiyordu. Bugün bu algı kırılacak diyebiliriz. Teknik olarak söylediklerim ne anlama geliyor tam açıklayamamış olabilirim. Affola.

4. Analist toplantısı olacak mı diye sordum ama cevap gelmedi. Siz de sorun. Olursa 2025 beklentilerin de verirler.

5. ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Yükselen kanalın altına indirdiler tekrar,

6.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Analist toplantısı olacak mı diye sordum ama cevap gelmedi. Siz de sorun. Olursa 2025 beklentilerin de verirler.
    Geçen yıl toplantiya katilip notları paylasan Oğuz beye sordum, şu anda herhangi bir bilgilendirme yok dedi.

Ayrica bende mail attim ayni durum icin.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
    ayni grafiği paylaşmaktan bende sıkıldım, ancak son düşüncelerimide paylaşmak istedim, üst çizgi her ne kadar bizi oyalamış olsada mutlaka kırılacak, kırılacak derken hemen zıplayıp gitmeyecek azda olsa çizgi üzerinde kısa bir zaman oyalanacak oradan alacağı kuvvetle tahminim 4--5 ay gibi bir zamanda hedef 100 liranın az altı az üstü olacak, tabi bu tahminim normal şartlar için gecerlidir öyle öngörülemez olaylar olursa bilmem. tutturursam ben demiştim derim tutturamazsam kimseyi tanımam ,biliyorsunuz her koyun kendi bacağından asılır, herkeze bol kazançlar,,...

Sayfa 282/308 İlkİlk ... 182232272280281282283284292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •