Sayfa 282/548 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Zaferin paylarinin satista demirören tarafinin sarti olarak goruyorum...muhtemelen satis sonrasi kottan cikma talebinde bulunacaktir ... dolasimda %4 ten az hisse kalinca sanirim borsa kotundan cikabiliyor

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Dediginiz gibi herşey mümkün. Ancak parantez içinde yazılanların bilgi amaclı olduğunu düşünüyorum ben. Mozaik iletişim.. (DSamart) Doruk TV (Cnn turk) DTV haber ( kanal d ) gibi hangi kanalın hangi şirkette olduğunu gösteriyor. Eğer sadece isim hakkı için 1.1 milyar usd ise çok iyi bir anlaşma olur. Sonuçta bu kanalların ve gazetelerin epey değerli gayrimenkulleri araçları stüdyoları aletleri vb var.

Dogan gazetedeki gayrimenkulü almadan nasıl yönetecekler hepsinin kurulu düzeni o binanin icinde. Çok az kaldı. Bugün yüksek oranda bir temettü kararı hisseyi fişekler. Sadece posta ve fanatık satışı olacaksa buradaki ayrılma hakkı için kaynağı dogan gazete sağlayacağı için eldeki nakiti bu yönde de kullanmak için temettü vermek istemeyebilirler.

Her durumda pd/dd 0.80 lerde olan bu hissede bu haberin ardindan bu fiyatların altı mümkün değil. Yıllardır uyutulan ve ucuz olan dgzte bu haberle sadece % 37 prim yaptı henüz. Ve daha defter değerinde bile değil.
    parçalı satış olması zor çalışanların tamamı gazeteci şirketin varlıkları varsa dogan almaz isterse defter degerinden alır şirket satılır parça parça satılılmasına spk izin vermez çünkü ana iş kolunun lav etmesi anlamına galir bu da şirketin kepenl indirme anlamına gelir bence tabiki unutmamak lagzım bu adam dogan herşey beklenir

3. 3.85 de 39.000 lot alişla basladik. Bugün tamamen farklı bir başlangıç oldu farklı bir bitiş neden olmasın.

4. toplantıdan umidi yok,benim tek umudum ve silahım zaman ....
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Garantinin aldiklari ise gitmis 300 bin
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. gitmesi çok normal,kim bilir kaç el değiştiriyordur,,,

o kadar açıga satış var,erden geliyor bu mal!!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. sallıyor yine torbalı,,,,

8. Marbas aşka geldi bugün

Sayfa 282/548 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •