Sayfa 283/571 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. günaydın sayın forum üyeleri.sayın ahsen2 , sayın veysel karani ve sayın kerrake uyarılarınız gayet güzel.bu şerrrrefliler her şerrrrefliliği (ama neviyatı v.s hak getire) yapabileceklerini o kadar kısa süre içerisinde mühürledi ki şahsen bana göre bu damga silinmez...yine de teşekkür ederim biz peçetede olanları uyardığınız için.işte dayanışma denilen şey tam da bu olsa gerek.sayın veysel karani de onun deyişi ile "hisse" (bende var bana göre peçete)bile yok.ancak yine de ky olarak aynı forumda yazan okuyan üye olan insanlar olarak vazife edinmiş ve okuduğu yazı üzerine,bana göre haklı olarak demiş ki; özetle ahsen2 üyemizin dediği doğru ise vs vs laz hikayesi...sağolsunlar varolsunlar.ben şahsen az dediklerini bile düşünüyorum.bu peçetede filmler bitmez gibi duruyor ve buna göre burdayım her nevi şerrrefliliğe hazır ve nazırım.yatırım tavsiyesi filan değildir .

2. sen burda bekle senin şerbetini verecem

3. 7563 14.529 tl 14.480 tl 109,512.24 tl

4. bunun katları geride bekliyor

5. hadi bakalım kim kime koyarsa

6.  Alıntı Originally Posted by MAKO Yazıyı Oku
    günaydın sayın forum üyeleri.sayın ahsen2 , sayın veysel karani ve sayın kerrake uyarılarınız gayet güzel.bu şerrrrefliler her şerrrrefliliği (ama neviyatı v.s hak getire) yapabileceklerini o kadar kısa süre içerisinde mühürledi ki şahsen bana göre bu damga silinmez...yine de teşekkür ederim biz peçetede olanları uyardığınız için.işte dayanışma denilen şey tam da bu olsa gerek.sayın veysel karani de onun deyişi ile "hisse" (bende var bana göre peçete)bile yok.ancak yine de ky olarak aynı forumda yazan okuyan üye olan insanlar olarak vazife edinmiş ve okuduğu yazı üzerine,bana göre haklı olarak demiş ki; özetle ahsen2 üyemizin dediği doğru ise vs vs laz hikayesi...sağolsunlar varolsunlar.ben şahsen az dediklerini bile düşünüyorum.bu peçetede filmler bitmez gibi duruyor ve buna göre burdayım her nevi şerrrefliliğe hazır ve nazırım.yatırım tavsiyesi filan değildir .
    Sayın Mako 12-13 seviyesinden maliyet düşürülür mü. Yüksek maliyetli olanlar için bir tavsiyeniz var mı. Bugünlede 14 leri test eder mi ne düşünüyorsunuz

7. Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım parça parça alımlarla 9000 lot oldu eğerki şerrefli dediğiniz 14 ‘ün altına salarsa bir bukadar daha alıp 20 lira olmasını bekliycem ucuza vermiycem benden söylemesi duysun şerrefli

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bu hafta 17.00 yi aşar iyice sıkıştı

14.00 lü seviyelere burun kıvıran düşmesini bekleyen çakallara 17.00 lerden verirler

Sayfa 283/571 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •