Sayfa 283/661 ÝlkÝlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 2,257 - 2,264 arasý.

Konu: ISCTR - Ýþ Bankasý C

1.  Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
    horasanlý nikine yakýþan asaleti göster.ben siyasetten tiksinirim. iþbankasýna siyaset bulaþmýþtýr diyorum aksini idda edenin aklý çok zayýftýr okadar.......

horasanlý lütfen haddini bil ben iþbankasýný ATATÜRKÜN KURDUÐU kutsal bir milli varlýk olarak görürüm iþbankasý öz sermayesi ve holding yapýsýyla garanti ve akcankýn gerisinde karlýlýðý olduðundan kanýma dokundu.iþbankasýný yönetenlerin samimiyetinden milliliðinden þüphe ediyorum.iþbankasý garanti ve akbanktan daha çok kar etmeli.devlet bankalarý zaten siyasetin çamuruna bulaþmýþ rant daðýtan kurumlara dönüþmüþ.

(devlet bankalarý zaten siyasetin çamuruna bulaþmýþ rant daðýtan kurumlara dönüþmüþ.)
    Þimdi anlaþtýk ikimizinde aslýnda þikayet ettiði ayný nedenler ,ATATÜRKTEN SONRA NE YAZIK KÝ BAÞIMIZA DOÐRU DÜRÜST YÖNETÝCÝLER GELMEDÝ

Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
    ö,devasa öz sermayesi ve holding yapýsý ve iþtirakleriyle göz kamaþtýran iþbankasýnýn karlýlýðýnýn garanti ve akbankýn gerisinde kalmasýný makul görenlerin beyni yok demektir. ben böyle kiþilerin Türklüðünden kanýndan þüphe ederim.
    En basindan fiyati moral bozdu diye dusunmustum de, misyonun ayniymis.

Is Bankasi Turkiye'de en fazla kari olan banka 2022 senesinde.

Banka tabi ki grup sirketlerine destek olacak, ticari bir banka bu. 2018 senesinde Garanti Bankasinin SYR'si Dogus'a kullandigi kredilerden dolayi limite geldi, bufferi kalmadi. Is Bankasinin yavrulari ise o sene yarim milyar, bir milyar dolar kar acikliyorlardi. Yani hicbir yerden alamadigi birsey olmadi. Tek kurtaramadigi otoritenin ummetine peskes cektigi, Turklere 16 milyar dolari geciren Oger'in ipotekli Telekom hisseleri oldu. Peskesi ceken kac sene parasini almasina izin vermedi.

Is Bankasina hicbir regulatorden bir uyari gelmedi, ama Almanya'da BaFin Ziraat Bankasinin faaliyetlerini durdurdu. Diplomatik kriz cikmasi diye bankayi kapamadi.

Sirketlerimize Iran'a ilac ve gida sattirmak yerine, devlet bankamiza 20 milyar dolarlik hayali ihracat yaptirildi. Kutu kutu rusvetleri alanlari yakalayan polisler savcilar gorevlerinden alindi.

Devlet bankalari yatirimciya 10 dolara gecirdigi mallari tahsisli ile 30 sentten carpti.

Guresci halterci devlet bankalarinin yonetim kurulu baskani yapildi.

Devlet bankasini dolandirdi dedigi adam ekonominin basina getirildi. Curumusluk kokusmusluga dondu.

Is Bankasina camur atarak bunlari orteceginizi saniyorsaniz yanilyorsunuz. Aklimizla dalga gecmeyin. Hep dedigim gibi bu neslin son kullanma tarihi gelmesi gerekiyor.

4.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    En basindan fiyati moral bozdu diye dusunmustum de, misyonun ayniymis.

Is Bankasi Turkiye'de en fazla kari olan banka 2022 senesinde.

ÝNÞALLAH 2023 YILINDADA karlýlýkta lider olur da iþbankasýndan düþük kar bekleyenler mahçup olurlar.utanýrlar.ikinci çeyrek beklentisi çok moral bozucu inþallah kötü beklentileri tersine çevirir. iþbankasý hak ettiði karlýlýðý gösterirse çok sevineceðim.

5-6 sene once Halk Bankasinin kari Is Bankasi kadardi. Is Bankasi butun kamular kadar kazanmis 2022'de.

Ozeller 10 getirdi, bu 1 getiriyor degil ki. Sektor nasil performans gosteriyorsa uc asagi bes yukari ayni sonucta. Duzenleme yapilmis, Is Bankasinin da bilancosunu etkiliyor bu ceyrekte. 13.2 milyar lira konsensus. "Ýþ Bankasý’nda TL mevduat payýna iliþkin düzenleme çerçevesinde TL mevduatta daha rekabetçi fiyatlamaya geçilmesi net faiz marjý üzerinde ayrýca etkili oldu."

6.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    5-6 sene once Halk Bankasinin kari Is Bankasi kadardi. Is Bankasi butun kamular kadar kazanmis 2022'de.

Ozeller 10 getirdi, bu 1 getiriyor degil ki. Sektor nasil performans gosteriyorsa uc asagi bes yukari ayni sonucta. Duzenleme yapilmis, Is Bankasinin da bilancosunu etkiliyor bu ceyrekte. 13.2 milyar lira konsensus. "Ýþ Bankasý’nda TL mevduat payýna iliþkin düzenleme çerçevesinde TL mevduatta daha rekabetçi fiyatlamaya geçilmesi net faiz marjý üzerinde ayrýca etkili oldu."

13,2 konsensus olmasý bir çuval inciri berbat ettin demek......garanti ve akbank 20 milyar üzeri açýklarken....

7-8 Agustos bilanco bekleniyor. Sise/Isgyo 4 Agustos.

Ýþ Bankasý:
    Ýþtirak gelirindeki belirgin artýþ ve güçlü Hazine iþlemleri gelirinin 2Ç23 kârýna katký vermesini bekliyoruz. Buna karþýlýk bankanýn rasyo hedefleri doðrultusunda TL mevduatta hýzlý büyümesinin net faiz marjýný belirgin daraltarak, kârý baskýlamasýný bekleriz. Önceki çeyrekte aktif satýþý ve iptal edilen personel karþýlýklarý nedeniyle yüksek gelen bankacýlýk dýþý gelirlerindeki düþüþün iþtirak gelirindeki toparlanma ile dengelenmesini öngörüyoruz. Bankanýn faaliyet giderlerinin ise ilk çeyrekteki deprem baðýþý etkisine raðmen yatay kalmasýný bekleriz.

Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
    13,2 konsensus olmasý bir çuval inciri berbat ettin demek......garanti ve akbank 20 milyar üzeri açýklarken....
    Dur bakalim, otekilerde de beklenti 15-16 milyar idi. O dedigin bankalar ufak bankalar degil ki. En son baktigimda Is Bankasinin aktifleri 1.3 trilyar, otekilerin ise 1.1 trilyar idi. Bir ton duzenlemeler yapiliyor, birilerini iyi birilerini kotu etkiliyor iste.

Sayfa 283/661 ÝlkÝlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •