Sayfa 284/500 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Hocam bence bu soruların cevabı olan şahsı tanıyorsunuz
    Parçaları birleştirince Tanışlara çalıştığını düşünmek çok mantıklı gibi duruyor ama verdiği güven nedeniyle kimse böyle düşünmüyor.
    Sizin bu konudaki görüşünüz nedir?
    Ytd
    çok güzel bir soru. buna verecek cevabım yok. kimsenin hakkınada girmek istemem. ama sadece düşünüyorum. 1,60-1,80 arası bedelli belli iken hareket gelecek deyip, milleti bu kadar zarara sokup 1,
    60 larda bırakırım demek. sizede garip gelmedi mi

2.  Alıntı Originally Posted by pritt01 Yazıyı Oku
    Twitter daki traderi kastediyorsunuz. Lütfen en azından onun kadar net cevaplar verin yeter.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ne dememi bekliyorsunuz: alarm kurun mu diyeyim

3.  Alıntı Originally Posted by zaybaba Yazıyı Oku
    çok güzel bir soru. buna verecek cevabım yok. kimsenin hakkınada girmek istemem. ama sadece düşünüyorum. 1,60-1,80 arası bedelli belli iken hareket gelecek deyip, milleti bu kadar zarara sokup 1,
    60 larda bırakırım demek. sizede garip gelmedi mi
    maliyeti 1.50 hedefi 2 idi muhteremin.(%33)yani yeni fiyatlarla 1.22 ve 1.62 diyebiliriz.hedefte sıkıntı yok bence.
    gerisini bilemiyorum ben de.
    YTD

4. Bugün kaç milyon açık yapılacak acaba...
    y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Bugün kaç milyon açık yapılacak acaba...
    bu saatten sonra paşa gönlü bilir.kendi çalsın kendi oynasın.
    Sağolsun bize de 93 kuruşdan bile mal verdi..Mal toplamak için 1.30 üstüne,Mal çakmak için 1.60 üstüne eli mecbur..
    Sandığa attık..
    YTD

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    Hacim zayıfladı kademler halen banka kademesi gibi sapasağlam bu gün 1 üzeri ballı kaymak olur en azından bir dönüş emaresi olur bakalım hani plan devreye girecek

7.  Alıntı Originally Posted by zaybaba Yazıyı Oku
    dünkü düşüşün amacı belliydi : tahtamdan uzak dur. adam gerçekten yatırımcıya mal vermek olsa 1,20-1,30 çeker. malı dağıtırdı. şimdi şöyle düşünün kağıda birçok yatırımcı dadandı. onları uzaklaştırmak için yapılan hareketti bence. mesela piri kapatan ne dedi 0,98 stop. ne yaptı teknikçilerin stoplarını patlattı. ne diyor bt1975 1,04 gidecğini biliyorum ama stop oldum. ulaşılmak istenen amaç budur
    Arkadaşım ben 1.04 e gider demiyorum teknik olarak görüneni söylüyorum ve devamında şunu dedim manipülasyon olduğu için normal fiyatlama olmadığı için analizlerime güvenmiyorum ve dün açığın birinci pazarda kapandığını söyleyen bendim buda takası
    Dün satanlar

Birincil piyasada alanlar

Miktarlar tam okunmuyo ama kabaca şu rakamlar şöyle 4.2- 3 - 2.1 - 1.5 ile 12 milyon almış.
    Ayrıca döküyolar, mal alıcaklar, silkeliyorlar gibi durumlarda böyle bir tablo olmaz silkelemede düşüşler sert olur ama toparlanmalar çabuk olur. Bunda tam tersi her destek direnç oluyor. Ben verilerle fikrimi oluştururum
    Siz kağıda çok dadanan yatırımcıları uzaklaştırmak için bu işlemlerin yapıldığını söylüyosunuz çok üzgünüm ama tek bir veri bunu desteklemiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    maliyeti 1.50 hedefi 2 idi muhteremin.(%33)yani yeni fiyatlarla 1.22 ve 1.62 diyebiliriz.hedefte sıkıntı yok bence.
    gerisini bilemiyorum ben de.
    YTD
    kendisinin malı var bedelliye girmiştir. bedelliye girecek parası olmayanlar ne yapsın. girenler bile aşırı zararda

Sayfa 284/500 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •