Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
@okadioglu
Son 20 ay içinde ev’lerde kullanılan Elektrik Zamları
1 Ocak 2018: % 8.8
1 Nisan 2018: % 2.89
1 Ağustos 2018: %14
1 Eylül 2018: % 9
1 Temmuz 2019: % 15
20 Eylül 2019: %14.9
Son 12 ayda % 44
Son 20 ayda %61 zam geldi
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Ekonomi uçuşta,
Honda işçilerine 55 maaş tazminat ödeyerek Türkiye'den çıkma kararı almış diyolar...
Günaydin arkadaşlar
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
*türkiye iso imalat sektörü pmı eylül'de 50,0 (önceki 48,0)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*bloomberg ht tüketici güven endeksi eylül'de 77,22 (önceki 72,27)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb: Bankaların likidite yönetimdeki etkinliğin artırılması amacıyla merkez bankası bünyesinde döviz karşılığı altın swap piyasasının açılmasına karar verilmiştir
*tcmb: Işlemler, döviz ve efektif piyasalarında işlem yapmaya yetkili bankalarla limitleri dâhilinde alım/satım yönünde kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilecektir
*tcmb: Söz konusu piyasada merkez bankası taraflı işlemlere 2 ekim 2019 tarihinden itibaren başlanacak
Yer İmleri