Sayfa 285/301 İlkİlk ... 185235275283284285286287295 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Kürtçü PKK/HDP'in %10unu alan bir muhalefet adayı Türk halkından %20 oy bile alamaz.. Bu dakikadan sonra RTE karşısında Mansur olursa en az %66 alır, Sarı 6'lı başkasını aday gösterirse %30u bile geçemez bir Ekmeleddin faciası daha yaşanır kimlerin Erdoğancı olduğu da kabak gibi ortaya çıkar.. Nevşin Mengü, levent Gültekin vb. gibi PKK/hdp'li etnik Kürt milliyetçileriyle içli dışlı olanlar büyük bir hırsla İmamoğlunu istiyor Mansur'a aşırı ilgiyi görüp doğrudan saldıramadıkları için kumpası bozan Ü.Özdağ'a saldırarak sonuç almaya çalışıyorlar.. Ama işe yaramıyor bu tiplerin sosyal medya hesaplarına yapılan binlece yorumu izleyin destek veren üç beş kişi dışında boktan alıp boka sokuyorlar.

2. Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı partisi içinde birileriyle kavga etmiş bir açıklama yapmış esmiş gürlemiş bu kısmı kendi derdi bizi ilgilendirmez.. Ama biz gelelim açıklamasının sonuna, orada "Türk Milletine, Vatana, Bayrağa ve kutsiyetlerimize el ve dil uzatmaya kalkanları bu memelekette gezdirmem!" demiş bu kısmı da bizim Kanadalı Kürdistan Açılımcımız TınTın'ı kızdırmış, Kürtçü Hewal'imizi de pek kızdırmış "Devlet desteksiz bırak Diyarbakır'ı Antepde bile bu şekilde konuşamaz..." diye efelik taslamış.. Yani herhangi biri gelsin de Antep'de Diyarbakır'daTürk Milletine el dil uzattırmam desin örgütümüz PKK/hdp onların işini bitirir demeye getirmiş.. Herhangi bir Türk yurttaşının yasal örgütü T.C devletidir, ve o örgüt de yurttaşının kendi başına gidip senin Kürdistan için kurduğun o yasadışı örgütle hesaplaşmasına izin vermez. Çünkü o devlet örgütü Türk Yurttaşlardan /Ulusdan aldığı görev/yetki ile kendi gider ve yok eder.. Diyarbakır'da örgütünüz "Vur gerilla vur Kürdistanı kur" diye hendeklere girdiğinde biz Türk yurttaşların T.C örgütü de oraya geldi ebenizin orasına koydu. Canınızı kurtarmak için bağzılarınız donunuzu beyaz bayrak yaptınız JÖH/PÖH'ün güçlü kollarına kendinizi teslim ettiniz bağzılarınızın leşleri de olduğu yerde gübreye döndü.. Sen donunu beyaz bayrak yapanlardan olmalısın Hewal..

3. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Ülkemiz dünyada en fazla insani yardım yapan ülke, 147 ülkeye yardım ediyoruz"
    Süleyman Soylu: "Cumhurbaşkanımız Libyalı çocuklara yardım talimatı verdi."
    Zafer Partisi: "Türk çocukları aç. Halk, parasız yatılı aç öğrenciler için yardım topluyor!"
    S.Önkibar; "Devlet parasız yatılı 320bin öğrenciden açlık çığlığı var.. Günlük 16tl yemek parası verildiği için öğrecilere öğlen ve akşam yemeklerinde sadece çorba ve makarna veriliyor. Etsiz patetes çıktığında çocuklar bayram ediyor.." https://mobile.twitter.com/zaferpart...42549901586432
    Türk halkının vergilerini kendi çocuklarına değil de içerde ve dışarda yabancılara harcayan iktidarı ve buna sessiz kalan Sarı 6'lı muhalefeti destekleyenlerin bu çocukların açız çığlıklarından utanmaları gerekir..

4. Siirt/Kurtalan'da Apo'nun pici PKK/hdp'li bir Kürtçüye teslim bayrağını çekip "Türkiye'ye Kürdistan diyebilirsin" diyen çakma Asena'mız oğlunun çok yakın ilişkileri olan Demirtaş Övücüsü İmamoğlu'nu da Rabbi Yessir/2.Fatih Sultan ilan edip Türkiye'yi teslim etme planları yaparken pis tezgahını deviren Ümit Özdağ'a ateş püskürmüş... Çok yaşayasın Ümit Özdağ diyoruz başka da bir şey demiyoruz..
    S.ÖNKİBAR; İYİP'li kaynağıma göre Ümit Özdağın Mansur yavaş'ı işaret etmesi üzerine Meral Akşener böyle yapılırsa Mansur Bey'in aday olma ihtimali olsa bile olamaz ben buna izin vermeyeceğim şeklinde ifadeler kullanmış. Bu sözler Mansur başkanın kulağına gidince randevu alıp hemen kendisinin yanına gitmiş ve olanlardan haberdar olmadığını söylemiş ki bunu Zafer Partisine ben de teyit ettirdim yani yapılan önermeden Mansur başkanın zerre alakası bilgisi yok. Kuşkusuz Meral Akşener'in tavrı biraz da Ümit Özdağ'ın ön alıp günden belirlemesi ve ardına düşülmesi gibi bir tablonun oluşmasından buna bir de oğlu Fatih ile özel yakın ilişkileri olan Ekrem İmamoğlu'na olan sevgisi ve ona verdiği "Benim adayım sensin" sözünü de ilave etmek gerekiyor ki bu durum sır değildir Zira Akşenerin İmamoğlu için ikinci Fatih Sultan Mehmet ve de Rabbi Yessir dediği kayıtlarda yani takdir hisleri ve sözleri tescillidir. Gelelim Mansur Yavaş Bu süreçten güçlendi mi yoksa yara mı aldı sorusuna yara alması söz konusu olamaz çünkü her şey ortada olanlar Mansur Bey'in dışında gelişmelerdir buna mukabil güçlendiği kesindir zira kendisi ve altı liderin açıklaması olmaksızın bir parti başkanının temennisiyle bile Türkiye adeta ayağa kalktı ve sosyal medya ile anket sonuçları bu durumu tescilledi selamladıysa bunun okuması Mansur Yavaş'ın halktaki itibarı ve de karşılığıdır ki Meral Akşener rahatsız eden şeylerden biri de emin olun budur. Bakın size çok emin olduğum bir fanteziyi aktaracağım İYİP'de yarın kongre olsun ve Meral Akşener'in karşısına farzı muhal Mansur Yavaş aday olsun emin olun Mansur bey kazanır ki bunu Akşener de biliyor zira insanlar yarınlara oy verir yani Mansur Yavaş bu ülkeye gelecek vaat ediyor Meral Akşener kendisinin bana bizzat aktardığı ile söyleyeyim namusuna dil uzatıldığı için, "Korktu aday olamadı.." çamurları atılmasın diye abisinin zorlamasıyla genel başkanlığa soyundu yani Devlet Bahçeli'ye karşı o şekilde aday oldu bunun ötesinde ne bir hazırlığı ne bir birikimi ne bir vizyonu söz konusu değil bu noktaya tamamen tesadüfle geldi ve hepimiz görüyoruz daha ötelere gidemiyor ki İYİP'in başında ata cevval birikimli bir isim olsa bu parti mevcut Türkiye'nin yakın tablosunda %30u kesin olarak alırdı çünkü her kesimden oy almaya müsait bir siyasi adresdi..

5. Emekli İsviçreli Askeri İstihbarat Subayı Jacques Baud : 'Ukrayna'da Ne Olup Bittiğini Gerçekten Bilmek Mümkün mü?' https://www.sott.net/article/466340-...-on-in-Ukraine
    İşte sonuna kadar okunması gereken ne Anglo Saksocu ne Rusçu diye damgalanabilecek emekli bir İsviçreli istihbarat albayının gözlem ve saptamaları.. NATO/ABD tarafından yine dünyanın başka yerlerinde yaptığı gibi kumpaslar ve kışkırtmalarla Ukraynayı nasıl göz göre göre savaşa ittiğini kanıtlıyor.. Google Türkçe çeviri'den de okunabilir.. NATO/ABD, Kürdistan kurmak için doğrudan dolaysız işbaşına geçtinde bu teknikleri Türkiye'de de uygulayacak şimdi Rusya devletinden gelen haberleri yasakladığı gibi Türkiye Cumhuriyetinden gelen haberleri de yasaklayacak dünyaya Türklerin Kürtleri katlettiği haberlerini özenle servise sokacak..

6. Avukat Ayşenaz Çimen, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Gazeteci Ergün Poyraz, CHP Kuşadası Belediyesi’ndeki bir ihalenin, PKK’lı bir isme verildiğini ve bu konu ile ilgili yolsuzlukları dile getirdiği için saldırıya uğradı. Yoğun bakımda, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sahil kesimlerindeki ekonomik güç, PKK’ya destek veren grupların elinde. Bu konuyu daha önce de dile getirmiştim.Özellikle Aydın, Muğla, Bodrum, Milas, Didim, Kuşadası, Ölüdeniz, Fethiye, Antalya, Mersin, Tarsus ve bir çok yer” şeklinde konuştu.
    Eren ve Eren-Kış Operasyonlarında toplam 339 terörist etkisiz hale getirildi
    6'lı masanın yedincisinin "Vur gerilla vur Kürdistanı kur" diye dağlara gönderdiği Hevallerin ebelerinin orasına koyuluyor leşleri toprağa gübre yapılıyor ama kravat takıp gönderdikleri PKK/hdp'liler belediyeleri soyuyor.. Şimdi tıpış tıpışlara diyoruz ki bu Kürtçü hainleri gardrop Atatürkçüsü gibi davranıp halının altında saklamayın gerçek Atatürkçü gibi davranın ebelerinin orasına koyun..

7. Ibrahim Kalın; Kudüs kırmızı çizgimizdir.
    Türkiye'nin içindeki etnik tehditlere Kırmızı Çizgi çekmek Türklere düşer, Kudüse Kırmızı Çizgi çekmek Arablara düşer..
    Herkes üstüne düşeni yapsın...

8. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için ismi gündeme gelen Mansur Yavaş'ın önünü kapatırcasına 'Devlet Tecrübesi' vurgusu yaptı. https://www.veryansintv.com/kilicdar...ini-ilan-etti/
    Ümit Özdağ, Mansur'a karşı 6'lı Ganyancıların Kürdistan Açılımcısı olduğu tescilli bir aday istediklerini biliyordu ve oyunu bozdu.. Avrupa fonlarından beslenen yalamaların da ipini çözmüşler Nihat Genç'e Deliii.. deliii.. diye saldırtmışlar.. Avrupanın Medyascope'da yemlediği Kürtçü/Açılımcılardan biridir bu Ünsal.. HDP’in PKK olduğunu inkar edenlerden Kürdistana/Kürtçe Eğitim diline EVET diyenlerden yani.. https://www.youtube.com/watch?v=eMI0...zVbW_RV4AaABAg

Sayfa 285/301 İlkİlk ... 185235275283284285286287295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •