Sayfa 286/556 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Günaydın herkese, ortaklar bedelli onaylanırsa pddd de düşmez mi, sermaye artar, fiyat aynı kalırsa tabi
     Alıntı Originally Posted by chemistryteacher Yazıyı Oku
    selamlar ortaklar. 11 tl nin altına sarkınca ortak olduk artık :-) şimdi bedelli kabul edildi diyelim. bu yıl karlar bilindiği uzere 6m 7m 17.7m şeklinde geldi ve son ceyrek daha iyi gibi.sermayenin de artmasıyla 2021 ilk 2 ceyrek bilançolari geldiğinde(6 ve 7 silindiginde) sizce toplam kaç milyon kâra ulaşılır? [ben 90m dusunuyorum(0.9tl hbk)bedelli sonrası fiyat 4.5tl olacak şu anda bu durumda fk 5 lere inecek dusuncesindeyim fiyat burada kalirsa] sizin yorumlarınız çok değerli.
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by chemistryteacher Yazıyı Oku
    bu durumda bölünme sonrası hedef 6 tl olacak denebilir.bu da eski fiyatla 17.75 demek olur ki ismen in 0.75 tezine göre ismen o anda 23.66 olmalı ytd :-)
    Aynende öyle hocam, 0.75! beklentileri dipten alırım, aksi hayal pompalamak olur.

3.  Alıntı Originally Posted by ROOKY Yazıyı Oku
    Günaydın herkese, ortaklar bedelli onaylanırsa pddd de düşmez mi, sermaye artar, fiyat aynı kalırsa tabi

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet.. Şu an 85 milyon olan sermaye 150 milyonu geçecek.. İlaveten şirketin kasaya her gün 800-900 bin ₺ para akıyor.. Bence 2 yada 3 çeyrek sonra bu gelen nakitlerle finansal gelir oluşturmasıyla artık komisyon gelirinden fazla çeyreklik kâr göreceğiz.. Özellikle swap,eurobond ve opsiyon gibi yeni gelir kalemleri de ortaya konuyor.. Her gün kredili işlemden gelen paralar.. Gerçekten önü parlak bir şirket. Özellikle ismen ile kıyaslandığında bu hafta hisse başına komisyon gelirinde 2 misli daha iyi info ama ismen kadar çeşitli gelir kalemi ve iştiraki yok.. Bunu zamanla her gün kasasına akan o nakitle kendine finansal gelir oluşturur.. 2-3 çeyrek sonra çok daha güçlü ve gelir kalemleri çeşitlenmiş info göreceğiz..

4. tek korkum patron şirketi oluşu.bir şekilde ofis kirası,çalışan maaşları v.s giderleri şişik gostermesi

5.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Üşenmedim baktım havada kalmasın diye. Uşak- 24.01.2020 de SPK başvurusu 05.06.2020 SPK onayı gelmiş 133 gün sonra yani 5 aya yakın beklemiş.
    İsterse 6 sonra gelsin buralar dip oldu artık kasım sonunda yeni bilanço beklentisi ile çıkacak zaten , bütün göstergeler dipte , hacimler süper hergün kasa doluyor , bedelli o kadar diğer hisseler için olmazsa olmaz değil , 150 milyon tahvil onaylanırsa at şaha kalkar

6. Diğer hisseler gibi demek istedim

7. Halka arz lar ve bedelliler artıyor burdada info çok aktif bu tür ufak firmalar infoyu seçiyor aracı kurum için güzel

8. Yunus Şahin bir videosunda bir iş almaya çalışıyoruz, muhtemelen olacak, Kasım ayında açıklanır demişti, bende onu merak ediyorum, belki izleyen vardır burda

Sayfa 286/556 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •