Sayfa 286/784 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. SNGYO Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Demir attım yalnızlığa bir hasret denizinde.. ve şimdi hayallerim umutlarım nerede.. [emoji23][emoji23] ytd.. sayın sipeğimize buradan Ebru gündeşden bu şarkıyı armağan ediyorum.. eninde sonunda çıkacak.. yataş bile tahtada aha şimdi geberecek ölecek diyordum.. helal olsun şu an 20 Lerde geziyor.. ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. yabancılara şu kadar sttık bu kadar bilmem neyttik ee ortada bi numara yok, bilanço zarar, kasada para yokki geri alsın, borç boğaza kadar ama mal çok çünkü satamıyor güven yok şirkete, güven olsa 74 kuruştan kendisi alır, sen bu gidişle daire de satamazsın sayın patron bak demedi deme

3. 1-2 güne kalmaz 20 kuruşluk ihlas da gelir geçer bunu, tospa diyemiyorum o en azından yavaş da olsa gidiyor bu kazıklı voyvodanın kazığı, dur bakalım daha ne kadar duracan

4. bi bu birde rızanın kağıtları, bu borsanın belalısı bulaşmamak lazım aslında, yaptık bi cahillik kazığı yedik çıkmıyor da

5. fchopen da hırsını benden çıkarıyor ha ha haaa, yaw seni rahatlatıyorsa yaz uşağum, ne deyim

6. Ihlgm 0.97 den ben gayrimenkule gireceğim dedi.hisse 2.50 2 kere test etti. Bizim simpaş gyo gayri menkulun göbeğinde patronun demesiyle 1 numarayız... 4 yıldır yerinden kaldıramıyoruz.......
    Ne kaya be taş gibi taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

buda anlaşılıyor kiiii ya patron yatırımcıyı kandırıyor
    yada patron malı götürüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

7.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    Ihlgm 0.97 den ben gayrimenkule gireceğim dedi.hisse 2.50 2 kere test etti. Bizim simpaş gyo gayri menkulun göbeğinde patronun demesiyle 1 numarayız... 4 yıldır yerinden kaldıramıyoruz.......
    Ne kaya be taş gibi taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

buda anlaşılıyor kiiii ya patron yatırımcıyı kandırıyor
    yada patron malı götürüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    0.7 de dedi bende sattım 6 bin zarara bunu da beceremez diye

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. pic.twitter.com/NtfHGIlVkV

Sayfa 286/784 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •