Artan

300,00 9.99 18:10
10,46 9.99 18:10
4,74 9.98 18:10
29,14 9.96 18:10
436,25 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
20,70 -10 18:10
7,02 -10 18:10
191,70 -10 18:10
128,70 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.757.848.428,25 18:10
12.854.269.253,19 18:10
12.205.965.780,50 18:10
11.174.965.825,18 18:10
8.272.556.856,08 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 286/292 İlkİlk ... 186236276284285286287288 ... SonSon
Arama sonucu : 2332 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Cidden o iki yazıdan çıkardıklarından sonra finans bilmediğin o kadar açık; bence en önemli özet bu. Abd lilerin el mecbur dünyayı ısrarla benzinli ya da hibrit ford kullandırtmaya kalkışmalarını yani aslında Çine karşı bu işlerde başarısızlıklarını nasıl Saminin müthiş öngörülerine bağladın cidden takdiri şayan.

Enerji karlı olacak tabii dünyada kimse salak değil ki herkeste ABD gibi ona buna çökemiyor çünkü biz Ab Çin el mecbur yenilenebilir enerjiye tabii ki bunu da depolayarak daha verimli kullanmayı amaçlayacak.

Bunun Saminin şirketin finansını iş bilmez şekilde yönetmesi ve şirketi bu duruma düşürmesiyle ne alakası var. Bence hiç.

İhtiyaç olduğu için devlet yol verdi bu kafayla devam ederse oyuncağını alırlar elinden o olmasa başkası olur Sami vazgeçilmez değil.

Bence spekülatörcülük oynamaya kalkışacağına işlerine baksın. Benim burada yazı yazmamın tek sebebi bu.

nick li sen sadece nick sin

2.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    nick li sen sadece nick sin
    Yapay zekaya mı sordun bunu )

3. Bugünden umutluydum ama maalesef batı cephesinde değişen bir şey yok.
    Son düzenleme : Meteqaz; Dün saat: 10:55.

4. Borsa rekor kırarken baskı tam gaz devam sami sayesinde dolaşımda milyar lot var artık. Sami bu hissesnin şirketin katilidir eğer devlet bu işi sektörü önemsiyorsa saniyi dolandırıcılıktan tutuklaması için tınla sebebi vardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. BENZERLİK

Günaydın arkadaşlar

Bu gün size tartışma götürmeyecek verilerle bir örnek hikayeden bahsetmek istiyorum ARDYZ

bu ardyz bir teknoloji şirketi becerikli uyanık dünya gelişmelerine göre yola çıkmış bir patronu var ,halka arz dönemi tüm teknoloji şirketleri gibi onunda yıldızı parlıyor ihaleler alıyor falan öyle olunca dikkatimi çekti
    2020 yılı sermayesi 23,875 milyon
    2021 yılı %612 bedelsiz kararı alıyor sermayesini 170 milyona çıkarıyor fiyat dengeli bir şeklide yukarı hareket eğiliminde ,sermaye artırımı işini bitrir bitirmez bir hafta sonra %200 bedelli kararı alıyor ne oluyorsa ondan sonra oluyor kızılca kıyamet kopuyor borsa tarihinde görmediğim bir direniş başlıyor küfürler hakaretler (bende onların içindeyim ) spk lara şikayetler cimerlere şikayetler şirketin telefon santralleri kilitleniyor ,şirket sahibi açıklama yapıyor diyorki ben teknoloji şirketiyim daha büyük işleri yapacağım daha büyük paralar kazanacağız bana güvenin daha büyük işler içinde sermaye lazım kafam çalışıyor ancak param az
    uzatmıyayım onbeş günlük saldırılar her yerden tv lerden dergilerden finans çevrelerinden derken o hantal spk anında harekete geçiyor %200 bedellisini reddetiğini açıklıyor
    peki ben dahil neden isyan etmiştik şirket kısa süre önce yüklü bedelsiz yapıp arkasından bedelli kararı alınca bunu soygun olarak görmüştük bedelsizleri bizi soymak için yaptığını düşünmüştük ,fakat bunun soygun olduğunu görmek için zaman lazımdıki anlayabilelim soygunmu değilmi

ancak biz soygun olduğu kesin kanaatine varmıştık burada yazamayacağım hakaretler edildi ,neyse zaten spk da iptal etmişti

ben yeni bölünmüş yavrulardan almıştım 11,50 den büyük küfürlerle lanet okuyarak 7 liradan sattım çıktım ,o günlerde herkes patron kaçacak şirket batacak diyordu etkilendim doğrusu ne kurtarsak kardır zararın neresinden dönsek kardır deyip lanetler okuyarak sattım

o çalkantılı günler geçti şirketin sermayesi halen 170 milyon ancak o günden sonra şirket her yıl temettü verdi , şu an dokuz aylık karı 181 milyon yine ihaleler alıyor , zaman gerçeği ortaya çıkardı şirket batmadı patronu kaçmadı

kontrolmatik şu an böyle bir dönem yaşadığına inandığım için paylaşmak istedim ,buradan kontrolmatik güzellemesi yaptığımı çıkarmayın kontrolmatiğide zaman ortaya koyacak demem o ki bu günden geleceğe kesin böyle olacak demek fikri sabitlik olur
    şunuda belirteyim o kızgınlık o güvensilik dönemi nedeniyle bir daha ARDYZ hissesine bulaşmadım büyük ihalaler almasına kağıdın yönünü yukarı çevirmesine karşı
    kağıdı fiyatı bu gün an itbarıyla 37 tl öfkeyle kalktım zararla oturmuş oldum ,ÖNYARGI doğru sonuçlar doğurmayabilir

kontrolmatikte bu çalkantı nedeniyle sanırım epey geri dönmeyecek yatırımcıları olacak ileride çok iyi olsada benim ARDYZ ye bir daha gitmemem gibi

6.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    BENZERLİK

Günaydın arkadaşlar

Bu gün size tartışma götürmeyecek verilerle bir örnek hikayeden bahsetmek istiyorum ARDYZ

bu ardyz bir teknoloji şirketi becerikli uyanık dünya gelişmelerine göre yola çıkmış bir patronu var ,halka arz dönemi tüm teknoloji şirketleri gibi onunda yıldızı parlıyor ihaleler alıyor falan öyle olunca dikkatimi çekti
    2020 yılı sermayesi 23,875 milyon
    2021 yılı %612 bedelsiz kararı alıyor sermayesini 170 milyona çıkarıyor fiyat dengeli bir şeklide yukarı hareket eğiliminde ,sermaye artırımı işini bitrir bitirmez bir hafta sonra %200 bedelli kararı alıyor ne oluyorsa ondan sonra oluyor kızılca kıyamet kopuyor borsa tarihinde görmediğim bir direniş başlıyor küfürler hakaretler (bende onların içindeyim ) spk lara şikayetler cimerlere şikayetler şirketin telefon santralleri kilitleniyor ,şirket sahibi açıklama yapıyor diyorki ben teknoloji şirketiyim daha büyük işleri yapacağım daha büyük paralar kazanacağız bana güvenin daha büyük işler içinde sermaye lazım kafam çalışıyor ancak param az
    uzatmıyayım onbeş günlük saldırılar her yerden tv lerden dergilerden finans çevrelerinden derken o hantal spk anında harekete geçiyor %200 bedellisini reddetiğini açıklıyor
    peki ben dahil neden isyan etmiştik şirket kısa süre önce yüklü bedelsiz yapıp arkasından bedelli kararı alınca bunu soygun olarak görmüştük bedelsizleri bizi soymak için yaptığını düşünmüştük ,fakat bunun soygun olduğunu görmek için zaman lazımdıki anlayabilelim soygunmu değilmi

ancak biz soygun olduğu kesin kanaatine varmıştık burada yazamayacağım hakaretler edildi ,neyse zaten spk da iptal etmişti

ben yeni bölünmüş yavrulardan almıştım 11,50 den büyük küfürlerle lanet okuyarak 7 liradan sattım çıktım ,o günlerde herkes patron kaçacak şirket batacak diyordu etkilendim doğrusu ne kurtarsak kardır zararın neresinden dönsek kardır deyip lanetler okuyarak sattım

o çalkantılı günler geçti şirketin sermayesi halen 170 milyon ancak o günden sonra şirket her yıl temettü verdi , şu an dokuz aylık karı 181 milyon yine ihaleler alıyor , zaman gerçeği ortaya çıkardı şirket batmadı patronu kaçmadı

kontrolmatik şu an böyle bir dönem yaşadığına inandığım için paylaşmak istedim ,buradan kontrolmatik güzellemesi yaptığımı çıkarmayın kontrolmatiğide zaman ortaya koyacak demem o ki bu günden geleceğe kesin böyle olacak demek fikri sabitlik olur
    şunuda belirteyim o kızgınlık o güvensilik dönemi nedeniyle bir daha ARDYZ hissesine bulaşmadım büyük ihalaler almasına kağıdın yönünü yukarı çevirmesine karşı
    kağıdı fiyatı bu gün an itbarıyla 37 tl öfkeyle kalktım zararla oturmuş oldum ,ÖNYARGI doğru sonuçlar doğurmayabilir

kontrolmatikte bu çalkantı nedeniyle sanırım epey geri dönmeyecek yatırımcıları olacak ileride çok iyi olsada benim ARDYZ ye bir daha gitmemem gibi
    teşekkür ederiz..

7.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    teşekkür ederiz..
    sen kısa yaz teşekküründen daha makbule geçer zamanımı çalıyorsun özet yaz yeter

8. Ardyz ile kont hiç bir benzerliği yok ard hiç blrzançman borç işinde yüzmedi kont sorunu finansal ve ortaklar inatla çözmek istemiyor şu durumdan oldukça memnunlar

Sayfa 286/292 İlkİlk ... 186236276284285286287288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •