Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bir procem daha hazır, iş makinası, kamyon v.s. varken buraya da kepçeyi vuralım.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bulmuşun mis gibi taşıyıcı anneyi
Daha para niye harcuyasun
Yüzümüzü %100 batıya döndük ama demokratik özgür 1.sınıf ülke olamadık üstüne de suratımıza böyle ahlaksız teklifler dayadılar... https://pbs.twimg.com/media/EMVH5bSX...jpg&name=large
"Ilımlı islam"ı denen şeyi Türkiye'ye pazarlayan da çocuksu duygularla bizi özgür 1.sınıf yapmasını umduğumuz Batı idi..
Biz Doğu ve Batının arasındayız dünyanın üretim merkezi de Asya. Bu gerçekden yola çıkarak her türlü ilişkide %50 Batı %50 Doğu ağırlığımız olsa yine de önümüze birilerinin bir şeyler atacağı 4.sınıf bir ülke mi oluruz yoksa bugünden çok daha iyi mi oluruz?
Türkiye'nin Atatürk döneminde de 2.Dünya savaşı döneminde de böyle eşit uzaklık siyaseti vardı ve çok yararını gördük..
Affedersiniz beyfendi...Hangi partiye sempati duyup duymadigimi nerden biliyorsunuz ?..Beni taniyormusun...Hic tanistikmi?..
tek Bir goruse, tek bir aciya saplanip kalmayi marifetmi mi saniyorsunuz..?
Dusunce tarziniza muhalif bir goruse objektive bakmayi hic basardinizmi ?....
Hayatimda yasadigim butun yanilgilar bu hatam yuzunden oldu. Cunku aile egitimimizden tutun okuldaki egitim sistemimize kadar hep on yargilara sartlandirilarak yetistirildik.....hangi parti, kurum, orgut, cemaat ve yapiya girersen ayni durum soz konusu.
On yargilar kadar insanin ozgurlugunu sinirlayan dunyasini daraltan baska bir sey yoktur.
Yer İmleri