.
.
Sn TH beğenmese de bu analiz EW dir...4.69 hesaplamıştım ..Sn 666 ya aylar önce EN TEPE noktası datalarını sormuştum..Sağ olsun beni listeye de sokmuştu... SAHİ O liste nerede... ? Hani sn Secbul un nereden çıktı o sorusu üzerine...Aylar önce...
.
.
Sn TH beğenmese de bu analiz EW dir...4.69 hesaplamıştım ..Sn 666 ya aylar önce EN TEPE noktası datalarını sormuştum..Sağ olsun beni listeye de sokmuştu... SAHİ O liste nerede... ? Hani sn Secbul un nereden çıktı o sorusu üzerine...Aylar önce...
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Sn Secbul uzun vade ne düşünüyorsun tekrar 8-10 usd görme şansı var mı?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
JP Morgan kendi bankalari. Burda bir ABD mahkemesi TC Devletini yargiliyor, ne olursa olsun. HA'nin davasi gibi degil. Rencide edici bir durum. Bizimkilerde de omurga yok, yaladilar hemen ABD'nin seyini.
Ahahaha tabiki ben arşivledim...
https://archive.fo/Bf22O
tarih 3 Mayıs 2019... Saat 15.25 miş..
.
.
Sn 666 teşekkürler..
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
ABD borsaları silkeleme üstüne silkeleme yaptıktan sonra artık vitese geçti, %5 gibi artıdalar, yarın güzel bir gün olacak BİST'te şöyle bol yeşilli filan
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
5 sene once koydugum yazidan garez mi tuttu ya secbul!
Yer İmleri