Sayfa 287/445 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hiç kimseyle polemik olsun diye yazmıyorum hani hisselerin yada endeks vadelide zamanın da takaslara alıcı satıcı nedir nasıldır diye baya kafa yordum ama bu işi çözmek o kadarda basit değil
    ÖRNEK verecek olursam şu an borsada hisse senedi olarak bir kaç liralık İŞ C hissesi var bana soru yöneltin kaç aracı kurumda hesabın var diye belki inanmayacaksınız tam 7 kurumda hesabım var.
    söyle bir düşünecek olunursa para babaları bu arenada çalışıyorken bizleri kandırmak için bana göre karşılaştırmak gerekirse var mı o kadar bilmiyorum kurum ama 700 kurumda hesabı olsa ve buralara bizim verdiğimiz kadarda komisyon verdiklerini zannetmiyorum
    o bakımda açıkca alan satan kısmıyla yatırım hayaldan başka bişi değil bence....
    Teşekkürler kardeşim fakirin ekmeği umut işte ne yaparsın ama ne hikmetse genelde alsın kısmı topluysa ve yabancı varsa kağıt yükseliyor tam tersi düşüyor dün alışta da satışta da hulk çarşamba pazarı gibiydi

WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Abi asuzu da derinlik yok. Alırız satamayız animallah [emoji28]

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yüklü miktarlarda evet

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hiç kimseyle polemik olsun diye yazmıyorum hani hisselerin yada endeks vadelide zamanın da takaslara alıcı satıcı nedir nasıldır diye baya kafa yordum ama bu işi çözmek o kadarda basit değil
    ÖRNEK verecek olursam şu an borsada hisse senedi olarak bir kaç liralık İŞ C hissesi var bana soru yöneltin kaç aracı kurumda hesabın var diye belki inanmayacaksınız tam 7 kurumda hesabım var.
    söyle bir düşünecek olunursa para babaları bu arenada çalışıyorken bizleri kandırmak için bana göre karşılaştırmak gerekirse var mı o kadar bilmiyorum kurum ama 700 kurumda hesabı olsa ve buralara bizim verdiğimiz kadarda komisyon verdiklerini zannetmiyorum
    o bakımda açıkca alan satan kısmıyla yatırım hayaldan başka bişi değil bence....
    haklısın kardeşim,ondan geçtik ogün alıp sonra virman yapmalar.... ama tahtada ak yatırımı satıcı görünce tırsıyorum

4. barbaros kardeş hulk ta acığa satış oldumu sence
    ( kusura bakma kardeş diyorum benim yaş 63)

5. aselsanda destek direnç nedir arkadaşlar

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    haklısın kardeşim,ondan geçtik ogün alıp sonra virman yapmalar.... ama tahtada ak yatırımı satıcı görünce tırsıyorum
    Garan İn pastası nasıl ki

WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Elinde garan olan arkadaşlar 7.97 dikkat 2kez çalıştı!!!!

Bist 95.44X garan 7.97 altında kalıcı olursa pala 94.38X dokunabilir... Dünkü fikrim aynen devam ediyor zira an itibariyle garan 7.98 bist 95.45X yanmakta ikisi de karar anında...
    95.44X garan 7.97 üzerinde stressiz izle mode one devam...
    Serdar özellıkle senın ıcın garanın varsa elınde yakından gözle...
    Herkese hayırlı bol kazançlı bir gün dilerim...

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Elinde garan olan arkadaşlar 7.97 dikkat 2kez çalıştı!!!!

Bist 95.44X garan 7.97 altında kalıcı olursa pala 94.38X dokunabilir... Dünkü fikrim aynen devam ediyor zira an itibariyle garan 7.98 bist 95.45X yanmakta ikisi de karar anında...
    94.44X garan 7.97 üzerinde stressiz izle mode one devam...
    Serdar özellıkle senın ıcın garanın varsa elınde yakından gözle...
    Herkese hayırlı bol kazançlı bir gün dilerim...

ustam slm hulk ve aselsan da alsak yorumlarını lütfen

Sayfa 287/445 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •