Sayfa 288/1000 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sağlık sistemi emeklilik tamamen değişecektir. Git Avrupa'ya ABD ye bizdeki bedava orda yok. Avrupadaki tüm mr tomografi yi topla bizim yarimiz etmez. Makam arabası da aynı. Bunlar komple değişecek bisiklete teşvik edilecek. otomobil ile tüm yollar şehir içi dahil ücretli olacak. Yerli Ticari araç faturalı geçiş beleş.
    e gelirde yok..siyasetini sormadım.
    doktor kontrollü insan deneylerinden/ilaç araştırmalarından sonuç var mı diye sordum

2. Adamlar da petrol var Araba var. Bizde yok ama araba var. Net cari açık var petrolde. Petrolde %75 ithalat azalır. Hatta doğalgaz da aynı oran yakalarız. Jeotermal enerji ve yep ile.

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    e gelirde yok..siyasetini sormadım.
    doktor kontrollü insan deneylerinden/ilaç araştırmalarından sonuç var mı diye sordum
    Abi dünyanın ilaç sanayinin kaynağı bizde ama ruhsat yok. Hu ülkenin sahip olduğuna Japonlar sahip olsa...

4. Tarım bakanlığıni yedi bölgeden çiftçilerden oluşacak bir heyet ile yöneteceğiz. Yedi bölge de sulu tarım ile üretim 20 katı olmazsa eşeğim ben

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi dünyanın ilaç sanayinin kaynağı bizde ama ruhsat yok. Hu ülkenin sahip olduğuna Japonlar sahip olsa...
    patent diyoruz ona... yada IP
    sen boşver dünyayı.. sistem kuruldu serpildi semirdi..
    ilaç çalışmaların nasıl ? insan deneyine devam mı ?

6. Ben Konya'dayim doğduğum köyde 2000 MT tarla 350-1500 TL arasında. Sebep 20 kile 500 kg verim var yok. Altınekin de şu var 50 bin TL verim 10-20 kat. Aynı gübreyi emeği verip katlarını alıyorsun.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne sırası arabaya binmeyi özel de gücü yeten binsin. Şehir içi 10 dolar ücret.
    Ahali zaten sayenizde yaya kaldı, köprüden geçenleri de düzdüreceğiz ya, yeterli sayıda adam koyalım diyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    patent diyoruz ona... yada IP
    sen boşver dünyayı.. sistem kuruldu serpildi semirdi..
    ilaç çalışmaların nasıl ? insan deneyine devam mı ?
    Abi takip ettiysen beni bir yıldır kekik yağı gümüş suyu diyorum. Bir yıldır covid yok. Kayıp yok çok şükür. Tıp benden 8 ay sonra farketti. Carvacrol kekik yağı covid diye bak. Kanser tedavisinde korumada ve Prostatit de çok yakınım patent yok. Karnımı zor doyuruyorum. Belden aşağı hiç yok ne yapayım.

Sayfa 288/1000 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •