Sayfa 288/1200 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    biri benden olsun bagfs tobo mevcut grafik atamadığım için bu şekil yazıyorum tabi endekste ciddi bozulma olmazssa
    İnsan ömrü sınırlı bu hisse için satış yeri bir kaçarsa torunlar belki satar.
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

2.  Alıntı Originally Posted by SaVaRoNa Yazıyı Oku
    İnsan ömrü sınırlı bu hisse için satış yeri bir kaçarsa torunlar belki satar.
    teknik sizinle aynı kelimeleri söylemiyor temeli bilmem gubrf korkunç zrar açıkladı kağıt düşen kanalını hiçbir dönem ihlal etmemiş 9,82 görünüyor şu endekse dirençlerini kırmayan kağıt kalmamış eğer endeks bozarsa bence bundan ziyade diğer kağıtlar daha tehlikeli
    ytd deli saçmasıdır

3. ayrıca bu kağıdın eğer ciddi bir aksililik olmazssa 12 ve sonra 12,50 seviyelerini ilk etepta göreceğini düşşünüyorum
    ytd deli saçmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    teknik sizinle aynı kelimeleri söylemiyor temeli bilmem gubrf korkunç zrar açıkladı kağıt düşen kanalını hiçbir dönem ihlal etmemiş 9,82 görünüyor şu endekse dirençlerini kırmayan kağıt kalmamış eğer endeks bozarsa bence bundan ziyade diğer kağıtlar daha tehlikeli
    17 Yıllık grafik alttaki 2003-2004-2005 te alanlar hala satamamış bekliyorlar o fiyatlara gelmesini, siz anlatmak istediğim şeyi anlamadınız..
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    biri benden olsun bagfs tobo mevcut grafik atamadığım için bu şekil yazıyorum tabi endekste ciddi bozulma olmazssa
    Syn akrep sizin önceki forumda yani resetlenen forumdaki nickiniz neydi.benim tanıdığım akrep misiniz aceba.

düşüncelere kurşun işlemez.

6. Sacro üstat bu penguende grafiğini geçmişte paylaşmışmıydın görünüm olarak endekse ters kağıt demiştin ama nasıl duruyor sence

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by SaVaRoNa Yazıyı Oku
    17 Yıllık grafik alttaki 2003-2004-2005 te alanlar hala satamamış bekliyorlar o fiyatlara gelmesini, siz anlatmak istediğim şeyi anlamadınız..
    elinize sağlık ben 2006 dan bu yana grafiğine baktım eğer 2006 dan itibaren bakarsanız daha net anlaşılır anlattıklarım buraya grafik atamadığım için yazmak zorunda kalıyorum ve 21ema 200 ema yı kesmiş psar al veriyor golden cross görüntüsü mevcut ayrıca pumevcut zaman gösterir ne olacağını uv kağıdı değildir derseniz o konuda size hak veririm
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Syn akrep sizin önceki forumda yani resetlenen forumdaki nickiniz neydi.benim tanıdığım akrep misiniz aceba.

düşüncelere kurşun işlemez.
    o zamanda akrep ti
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 288/1200 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •