Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    ne sikkoinden nede gelbikoinden anlarım , oynayanların bir bildiği vardır diye düşünüyorum
    Yine cakmislar.
    60K dolardan 16K ya dusmus..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Bistte yatirimci sayisi 3 mio kisiye dayandi.
    Bunlarin cogu genc imis.
    Kriptoda parayi bulamayan biste geliyor..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bunlarin cogu genc imis.

Syg,
    bistcoin populer bu ara, haziran2023de yarılanma varmış,

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bunlarin cogu genc imis.

Syg,
    Malı yıkmak için taze oyuncu lazım ama borsanın daha gideri var. Yılbaşı rallisi olacak daha, 2022de en çok kazandıran yatırım aracı borsa oldu dolara bel bağlayanlar avcunu yaladı başlıkları atılacak ki hem siyasi işe yarasın hem de borsaya daha çok kişi gelsin. Duruma göre ocakta da hisse devri yapılır, seçim sonrasına kadar inişli çıkışlı gidilir. Seçim sonrası yabanci sermaye geleceği anlaşılırsa zaten hiç düşmez rekor üstüne rekor kırar.
    Her şekilde önümüzdeki 6-8 ay büyük paralar kazanılacak ya da kaybedilecek bir dönem olacak, bileğine güvenen buyursun, meydan burada, her zaman da böyle fırsatlar olmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    ABD de Enflasyondaki 0,2 lik bir iyileşmeyi çok abarttılar.

Bugün ABD piyasaları kapalı olduğundan tepki gelemedi.

Tek kale maç yapıldı.

P.tesi eski tas eski hamamı görürüz.
    Abartmaktan ziyade nasıl yükselenenin düzeltmesi oluyorsa düşeninde düzeltmesi diye bakmak lazım. Özellikle Nasdaq Eylül başından bu yana 2 ay boyunca ciddi düştü . Piyasada böyle haberi çıkmak için kullanacaktır. En azından Çarşambaya kadar soluk aldırır.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yasa çıkar 3600 de olduğu gibi 2024 ocaktan geçerli itibaren olacak derler. Birde 50 yaş sınırı koydular mı tamamdır. Kimse emekli olamaz
    EYT’de Yürürlülük tarihi Temmuz 2022 diyerek hooop seçim sonrasına bırakabilirler veya dediğiniz gibi Ocak 2024 .
    Çok mantıklı. Neden olmasın.

7. Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    EYT’de Yürürlülük tarihi Temmuz 2022 diyerek hooop seçim sonrasına bırakabilirler veya dediğiniz gibi Ocak 2024 .
    Çok mantıklı. Neden olmasın.
    Sorun ötelemede üstümüze yok. EYT’li diyor ki 50’den sonra iş bulamıyorum. Ama mevcutta ki sigortalılar için emeklilik yaşı 60.
    Ne iktidar ne muhalefet çalışma yasaları için tek kelime etmiyor. Haftalık çalışma saatleri, işsizlik sigortası, teknoloji dönüşüme ayak uydurma vs konuşan yok.
    Ülkede çalışabilecek kesimin kafasında yoğunlukla 3 şey var. Yurtdışı, kamuda iş, emeklilik.
    Ve biz bu düşüncelerle sosyal güvenlik sistemini, iç ve dış borçları, kamu hizmetlerini daha iyiye götürebilir miyiz bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Şunu da ekleyeyim eyt geldiği zaman bu eyt lilere çalışıp vergi ödeyip maaş ödenmesini sağlayacak olan bir alt nesil yani bizler 80 90 doğumlular iyice tiksiniyoruz ülkeden ve düzenden.
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sorun ötelemede üstümüze yok. EYT’li diyor ki 50’den sonra iş bulamıyorum. Ama mevcutta ki sigortalılar için emeklilik yaşı 60.
    Ne iktidar ne muhalefet çalışma yasaları için tek kelime etmiyor. Haftalık çalışma saatleri, işsizlik sigortası, teknoloji dönüşüme ayak uydurma vs konuşan yok.
    Ülkede çalışabilecek kesimin kafasında yoğunlukla 3 şey var. Yurtdışı, kamuda iş, emeklilik.
    Ve biz bu düşüncelerle sosyal güvenlik sistemini, iç ve dış borçları, kamu hizmetlerini daha iyiye götürebilir miyiz bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •