Bistte yatirimci sayisi 3 mio kisiye dayandi.
Bunlarin cogu genc imis.
Kriptoda parayi bulamayan biste geliyor..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Malı yıkmak için taze oyuncu lazım ama borsanın daha gideri var. Yılbaşı rallisi olacak daha, 2022de en çok kazandıran yatırım aracı borsa oldu dolara bel bağlayanlar avcunu yaladı başlıkları atılacak ki hem siyasi işe yarasın hem de borsaya daha çok kişi gelsin. Duruma göre ocakta da hisse devri yapılır, seçim sonrasına kadar inişli çıkışlı gidilir. Seçim sonrası yabanci sermaye geleceği anlaşılırsa zaten hiç düşmez rekor üstüne rekor kırar.
Her şekilde önümüzdeki 6-8 ay büyük paralar kazanılacak ya da kaybedilecek bir dönem olacak, bileğine güvenen buyursun, meydan burada, her zaman da böyle fırsatlar olmaz.
Sorun ötelemede üstümüze yok. EYT’li diyor ki 50’den sonra iş bulamıyorum. Ama mevcutta ki sigortalılar için emeklilik yaşı 60.
Ne iktidar ne muhalefet çalışma yasaları için tek kelime etmiyor. Haftalık çalışma saatleri, işsizlik sigortası, teknoloji dönüşüme ayak uydurma vs konuşan yok.
Ülkede çalışabilecek kesimin kafasında yoğunlukla 3 şey var. Yurtdışı, kamuda iş, emeklilik.
Ve biz bu düşüncelerle sosyal güvenlik sistemini, iç ve dış borçları, kamu hizmetlerini daha iyiye götürebilir miyiz bilemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri