Sayfa 289/1024 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Zavallı Hürriyet ne hallere düşmüş ya
    Reklamdan yazıyı okuyamadım
    Erotik veya oyun sitelerine dönmüş Hürriyet

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sn mehtapkarayol,

İddianızın altını doldururken faydası dokunabilir bu yazının..

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...nacak-29998564

Yazının tarihi 5 Eylül 2015.

Syg.

1270+agi alan bu asgari ucretliler neye guvenmis te bebe yapmis, okul masrafi vb, kira lik ev tutmus..........

Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    1400 tl ile insalar ev kirası mutfak masrafı cocukların okul masrafı elek su tel ödüüyor..inanılmazzz..bu emekçi insalara selam olsun...ne evet ne hayır... özgürce insanca yaşam
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    20.000 Euro istiyorum..!!
    En fazla 17.000 Euro teklif geldi.!!!
    145bin tl
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19598889/detay

35-36k eur

Tam iki katı.

ek: bu 320 imiş gerçi. sizdeki 350.

ek 2: şu da iyiymiş,
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...90017523/detay

ben mi alsam ne yapsam , meh hasarlı. vazgeçtim

bak şimdi manyak gibi cls aratıyorum sahibinden'de halbuki Türkiye şartlarında param olsa bile almayacağım bir araç.

Bu kira aylik mi yillik mi, yeri neresi sahilde filan mi - kocaman voleybol sahasi gibi bir yeri 50 tane de garsonu ve mutfak calisani mi var, bu kisi herhalde boyle bir mekani acarken hesabini yapmistir yada ya Allah bismillah ile isyeri aciliyo ise siyaset ten cok yakin dirsek temasi olmadikca bir yere gelip para kazanmasi imkansiz yada gorunen olarak lokanta isletmeciligi vardir ancak arka planda insaat, turizm, madencilik vb sektorlere de yelken acmistir bunu bilemeyiz- saygilarimla

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Adam İstanbul Osmanbeyde lokantasına 40 bin dolar kira veriyor sonra adama çorbayı 6.5TL yaptı diye kızıyorum. 40 bin dolar kira ne burası Abd `mi ? Hani Dolar alan haindi peki devlet dahil varlıklarına Dolar bazında fiyat belirleyenler ne oluyor ? Neyse bana ne ben yemem , gezmem , dolaşmam, Dolarcıların ne tüp geçidinden ne köprüsünden geçmem, bu Dolarcı hain ev sahiplerine ve onlara kira ödeyen diğer hainlere`de ! yardım ve yataklık etmemiş olurum, batarlarsa batsınlar vız gelir tırıs gider. Eee ! madem vatan millet Sakarya diye sallıyorsunuz alın size vatan millet Sakarya . Hadi bakalım bu eyleme ne diyeceksiniz GOYGOYCULAR ?
    Son düzenleme : servetbey; 08-04-2017 saat: 15:55.

Dukkan sahibi ile kira da indirim talep etsin, olmadi ciksin gitsin, zarar edip durmak taki amac nedir......

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim yavsak mado bayisi kuzen bu ay kirayi bile cikaramadi.
    Her yer cafe, restoran, rakip cok kiralar yuksek.
    Syg,

6. Nasıl TA olmuyormuş?
    Dolar 12 yıl yatayda kalmış. Bu bir gerçek değil mi?
    Bu bir veri değil mi?

ikinci grafiğin başında yazıyor ne grafiği olduğu.
    Tahvil faizi grafiği.

Ekonomimiz berbat olduğu için değil, o 12 yılda yükselmesi gereken doların yükselmesine bugün faiz artırılmayarak müsade edildiği için dolar bizde fırladı. Fakat diyorum ki bunun bir matematiksel sınırı vardır. O sınırlar aşılacak olursa faiz müdahelesi gelecektir. O gelince de ha bugün arttı ha yarın arttı diye dolarda bekleyenler tl mevduattan da olup zarar etme durumuyla karşı karşıya kalabileceklerdir.

Tamam atışmaya gerek yok. Zaman herşeyi gösterecektir.
    Sakin olalım.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    -- Eee.. Dolar yatayda gidince kimin eli yanmış..

-- Ham grafikler T/a olmuyor..

-- İkinci ham grafik neyin grafiği.. ??

-- Ekonomimiz berbat olduğu için, dünyada dolar artarken, bizde fırladı..

-- Ekonomisi ya da siyasi dinamikleri kötü olan ülkelerin paraları daha çok değer kaybetti.. ( G. Afrika, Türkiye, G. Kore)

-- Ekonominin gücünü gösteren en önemli endeks Tasarruf / GSYH oranıdır.. Bir bakın isterseniz ona..

-- İddia etmeyin.. "yanar" demeyin, "yanabilir" deyin..

-- İddia etmek ile görüş beyan etmek farklı şeylerdir.. Fikrinize, görüşünüze saygı duyarız.. Ama iddianıza da mesnet bekleriz..

Yanılıyorsunuz.. Yanıldığınızın farkına varmak istemiyorsunuz...

Syg.

7.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Zavallı Hürriyet ne hallere düşmüş ya
    Reklamdan yazıyı okuyamadım
    Erotik veya oyun sitelerine dönmüş Hürriyet
    ablam reklam haram mı?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Nasıl TA olmuyormuş?
    Dolar 12 yıl yatayda kalmış. Bu bir gerçek değil mi?
    Bu bir veri değil mi?

ikinci grafiğin başında yazıyor ne grafiği olduğu.
    Tahvil faizi grafiği.

Ekonomimiz berbat olduğu için değil, o 12 yılda yükselmesi gereken doların yükselmesine bugün faiz artırılmayarak müsade edildiği için dolar bizde fırladı. Fakat diyorum ki bunun bir matematiksel sınırı vardır. O sınırlar aşılacak olursa faiz müdahelesi gelecektir. O gelince de ha bugün arttı ha yarın arttı diye dolarda bekleyenler tl mevduattan da olup zarar etme durumuyla karşı karşıya kalabileceklerdir.

Tamam atışmaya gerek yok. Zaman herşeyi gösterecektir.
    Sakin olalım.
    abla şimdi niye kaldırdı başını bu dolar?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 289/1024 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •