Sayfa 278/1024 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Powerpc akıllılık etmiş dolara geçmiş adama gelip saldırmayın,

Gelirlerini korumuş ve korumaya devam edecek, sizleri uyardı mı uyardı (tamam daha sıkıntı yok)
    Yahu bende Dolar demiştim hatta powerpc den çok önce ve hatta o zamanlar sayın powerpc daha TL ci idi bana saydırıp durur, yıllar bazında Tl `nin Dolar karşısındaki zaferini anlatırdı, forumdan beni kapı dışarı ederdi. Bende uyardım bana ne bana ne bende aferin almak istiyorum.
    Son düzenleme : umutabi; 07-04-2017 saat: 21:54.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yahu bende Dolar demiştim hatta powerpc den çok önce ve hatta o zamanlar sayın powrpc daha TL ci idi bana saydırıp durur, yıllar bazında Tl `nin Dolar karşısındaki zaferini anlatırdı, forumdan beni kapı dışarı ederdi. Bende uyardım bana ne bana ne bende aferin almak istiyorum.
    umutabi eğer öyle bir şey dediysem özür diliyorum.yine sen haklı çıktın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Benim yavsak mado bayisi kuzen bu ay kirayi bile cikaramadi.
    Her yer cafe, restoran, rakip cok kiralar yuksek.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi eğer öyle bir şey dediysem özür diliyorum.yine sen haklı çıktın...
    Şaka yahu... dediysen ne olur önemli olan içtenlik, özü sözü doğru insanlar bir birine hoş görü gösterir, bizim düşmanlarımız yalancı ahlaksız, çıkarcı GOYGOYCULAR. Halkı düşünür gibi görünüp sahiplerinin çanaklarını yalayanlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de yuksek fiyatlari boykot etmek adina disarida bir sey yemez oldum.
    Lokantada 1 dilim et fiyatina giderim kasaptan 1kg en iyisinden alirim tum aile kediler de dahil doyar diyorum.
    Syg,
    Dudu abi lukas kardeşinden bir öneri kuzu eti yiyeceksen ya mangalda yap yada dışarda ye ..çünkü ne yanmaz tavada ne de elektrikli ızgarada lezzetli yiyemezsin..dana eti yanmaz tavada güzel olur..lakin tavayı çok kizdiracaksin harli ateşte suyunu saldırmadan pişirdin pişirdin ..yoksa suyunu saldımi olur sana saman..kuzu etinide bütün kol alacaksın 4 e yada 5 vurdur ..koy çelik tencereye 1 cay bardagi su.kısık ateşte 2 saat sonra helme gibi olur en kral tandircidan güzel olur..kuzu kol kilosu 40 lira bi kol 1.700 gr gelse 68 lira tıka basa doyarsın ...

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim yavsak mado bayisi kuzen bu ay kirayi bile cikaramadi.
    Her yer cafe, restoran, rakip cok kiralar yuksek.
    Syg,
    Sayın dudu sizin kuzen bit yavrusumu ! Boş verin eğer kendi yaptıysa kendi bulur layığını yeterki size gelip borç istemesin.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    şimdi şöyle bir paradox var .1.si Enflasyonun tuik'in açıkladığından iki kat olduğunu savunanlar öyle düşünen arkadaşlar mevcut.Ülkemizde bir sürü sabit gelirli ,özelde yada kamuda çalışan işçisi mavi yakalı beyaz yakalı vsvs çalışan insan var enflasyon öyle %25 olsa bu sabit gelirliler memnuniyetsizliklerini ifade etmezler mi ....2,si o zaman bu çalışanların aldığı maaşlar ,ortalama bir refah seviyesini karşılıyor insanların ...özel sektör güzel paralar veriyor , kamuda ona keza..ya da şöyle bir şey var fiyat artışları yaşanan ürün ve hizmetler, gerçekten ucuz ...değil mi ? patlıcan 3 liradan 6 liraya çıktığında şaşırıyoruz .nasıl olur diye e patlıcan 3 lira olur mu zaten .3 lira nedir .para mıdır .(tabiki paradır orası ayrı 1 lira madeni parayı sabah akşam cebimden çıkartıp seven biriyim .)...Demem o ki zaten bazı şeylerin fiyatı satın alınabilir seviyede o seviyeden yukarı çıktığında insanlarda sıkıntı yaratmıyor .. Buradaki herkes bilir ki her mal ve hizmetin insan beyninde bir fiyatı vardır .bir yere gidersin ooo usta o paraya olur mu dersin pahalıdır çünkü ..e bazı şeylerde vardır harbiden ucuzdur .o ucuz malın fiyatının artması enflasyon olmaz bana göre ..bilmem yanlış düşünüyorsam bilen açıklasın ..örnek veriyorum öğlen yemeğini ortalama lokantada yiyeceğim diyelim bir prsiyon etli yemek bir pilav bir cacık 30 tl diyor ..bu pahalıdır enflasyon falan anlamam ..ha tas kebap 18 liradan 20 liraya çıkmış beni bağlamaz .aynı lokanta deseki 18 de 16 ya düşüdüm yine gitmem yani bir öğle yemeğine 20 25 lira verilmez ...bunu demek istedim..ama bir kilo patlıcan 3 liradan 5 ya çıkmış ...250 gr kıyma al 10 lira ... bir karnıyarık yap yanına bir de pilav 4 lirada o tutar yağı vs tüpü , en fazla 20 lira maliyet 4 kişilik aile 2 gece doyar ..

Asgari.ucretli emekli 1400lira ile memur 2500 ortalama maasla geçinmeye çalışıyor yalnız memur kesiminin çoğu kredi borclusu hepsi orta gelir tuzağına düştü ... bu mudur refah seviyesi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Dudu abi lukas kardeşinden bir öneri kuzu eti yiyeceksen ya mangalda yap yada dışarda ye ..çünkü ne yanmaz tavada ne de elektrikli ızgarada lezzetli yiyemezsin..dana eti yanmaz tavada güzel olur..lakin tavayı çok kizdiracaksin harli ateşte suyunu saldırmadan pişirdin pişirdin ..yoksa suyunu saldımi olur sana saman..kuzu etinide bütün kol alacaksın 4 e yada 5 vurdur ..koy çelik tencereye 1 cay bardagi su.kısık ateşte 2 saat sonra helme gibi olur en kral tandircidan güzel olur..kuzu kol kilosu 40 lira bi kol 1.700 gr gelse 68 lira tıka basa doyarsın ...

Altin degerinde oneriler bunlar.
    Sagol Lucas kardes.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 278/1024 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz