Sayfa 289/751 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by Diplomat Yazıyı Oku
    Bilanço öncesi ve sonrası Tüpraşı emin adımlarla yukarı sürdüler, bugünde üstüne çilek koydular.
    Turcas'ı elimizden aldılar ama Tüpraş'ı alamazlar.
    Turco tüpraşı tokatlar dedikmi.
    Dedik.
    İlk tokatı attımı.
    Attı.
    Daha osmanlische Ohrfeige gelecekk😂😂

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    dede yeni hisse söylemiş.. demek her hafta perşembe bir hisse söylüyor) Söylediği hisse de tavana gidiyor..

ben artık işi gücü bırakıp dedeyi takip edecem..
    Söylediği hisse tavan gitmiyor, tavan giden hisseyi söylüyor. Arada fark var!

3. Alman enerji devi dün 6,400mw üretim yapmış..

3. çeyrek toplam üretim 99.094mw.

4.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Allah razı olsunn.olta atmıştım lüfer vurmuşş
    Geçen S400 haberi ile piyasayı verdiklerinde olta ma baby kalkan takıldı 😂😂

Dünde çalkaladı sağolsun palacan…

5. MAC fon dün negatif ayrışmış endeksten.

6. Karşılaştırmalı 2020 pandemi dibinden bakayım dedim. Xtumu % 388 , xelkt % 461 , enerjinin devi % 607 gitmiş. Son dönem ( 4 tavan) iyi fark atmışız….

Geriye dönük 5 yıllık baktığınızda da , son tavan serisi ile XTUMY endeksini geçmişiz…

7. Bu bilanço dönemi , gördüğüm en iyi bilanço dönemi olabilir.. Takip ettiğim tüm şirketler , bilanço tarihine TL zirve girdi.

Bakalım 3. çeyrek bilançosuna hangi ağır toplarla devam edecekler. Benim tahminim THY- TÜPÇÜ başı çeker gibi..

KCHOL baktım geçen. Dönem kârının yarısı banka/ finans , kalanı otomotiv ( 5 milyar) enerji ( 5 milyar) ve diğerleri şeklinde gelmiş…

8. https://www.barchart.com/stocks/quotes/$MERV/overview

Devalüasyon- enflasyon dönemlerinde, yerel para biriminden varlık ne olmuş diye bir bakalım. Yukarıdaki Arjantin Merval borsası.. Bizimle yarışıyor köftehorlar..

Patates- domates- soğan- biber gibi sofranın temel girdilerinin x4-5 yaptığı yerde, borsa aynı yerde mi kalacak…

Onlarda temmuz ortasından başlayarak, 1 ayda 80,000 endeksten 131,000 endekse gelmişler. Açıklanan enflasyon bize yakın , %80 lerde

Sayfa 289/751 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •