Sayfa 29/434 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 225 - 232 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Arkadaşım kavga ortamlarından uzak duruyorum çünkü dayanaksız gerçekten uzak yorumları okuduğumda doğrusunu yazınca tartışma büyüyo bakın geçen fener yenilince ortalığa çıkanlar bugün belkide %10 kar etmesini engelledi birilerinin hissede değilim şu an 1.81 i bekliyorum önemli tarihi hatırlatayım 11 ekim (finansal rapor açıklanacak)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Belliki teknikçisin...Sana ilk önce ben yazdım.Bu hisse yıllar içinde çok teknikçi gömdü.

Ama sen kişisel algılayıp cvp yazdın.

Peki noldu?

Sen teknikte pazartesi günü düşer sıkıntı dedin O gün 1.78 en yüksekten kapattı.

Aynı gün akşam sermaye tavanı haberi geldi teknik düşüşü desteklemiyor panikle satmayın dedin adamlar aynı gün 1.71 en düşüşünden kapattı.

O yüzden yazma...çünkü o zamanda dedim sana teknik işlemez bunlarda.Boşuna heder olma

2.  Alıntı Originally Posted by Dexter7995 Yazıyı Oku
    Belliki teknikçisin...Sana ilk önce ben yazdım.Bu hisse yıllar içinde çok teknikçi gömdü.

Ama sen kişisel algılayıp cvp yazdın.

Peki noldu?

Sen teknikte pazartesi günü düşer sıkıntı dedin O gün 1.78 en yüksekten kapattı.

Aynı gün akşam sermaye tavanı haberi geldi teknik düşüşü desteklemiyor panikle satmayın dedin adamlar aynı gün 1.71 en düşüşünden kapattı.

O yüzden yazma...çünkü o zamanda dedim sana teknik işlemez bunlarda.Boşuna heder olma
    Hangi Pazartesi hisse düşer dedim hatırlatırsan sevinirim mesajlarıda kontrol ettim bulamadım ve panikle satma demenin neresi hata arkadaşım satma demiyorum dikkat et istersen panikle satma diyorum ve millet paniklemeseydi 1.71 i görürmüydü panikletip milletten malı aldılar şu da var ben gördüğümü grafiklerle burada paylaşıyorum zaten tahminlerimin hepsi doğru çıksa şu an burada yazı yazacak zamanı bulurmıydum

3.  Alıntı Originally Posted by alpago Yazıyı Oku
    1,81 mi, peki ne zaman göre bilir? cevaplarsan sevinirim.
    Zamanını bilmiyorum ama alım için oranın üstünde biraz kalmalı

4.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Zamanını bilmiyorum ama alım için oranın üstünde biraz kalmalı

1.81 üzerine kapanış mı yapması gerekiyor? teşekkürler...

5.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Bu süreçte dikkatli olmakta fayda var düşüş olursa inatlaşmamalı varsın maliyetiniz üç beş kademe artsın sermayeniz çok etkilenmez ama 20 kademe düşüş insanı etkiler 1.81 üstü kalıcı olunca bakılmalı diye düşünüyorum

14 eylül cumartesi...bu süreç sıkıntı 20 kademe düşerse yanarsınız.ona göre ha!! Yazdığın gün.Ne çabuk unuttun.

6.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Teknik düşüşü desteklemiyo günü en yükseğinden kapadı anlık düşüşler olabilir. Panik olmayın yapılan açıklama rutin bi işlem bu habere bakıp sabah açılışı beklemeden işlem yapmayın

Baktınki hisse o gün düşmedi.Sonra düşebilir deyipte hissenin en yükseğinden kapandığı günün akşamında yazdın.Hemde sermaye tavanı arttırım haberine rağmen.

Hisse ertesi gün en düşüğünden kapattı sayılır 1.71.

7.  Alıntı Originally Posted by Dexter7995 Yazıyı Oku
    Bak bunuda düşebilir deyipte hissenin en yükseğinden kapandığı günün akşamında yazdın.Hemde sermaye tavanı arttırım haberine rağmen.
    Anlık düşüşler olabilir panik yapmayın sabah açılışı bekleyin demişim bunda ne var anlamadım bak salı gün fener anlık düşüşle -5 açtı sonra -1.5 gibi kapadı bugün +10 kastım böyle bir düşüşte panik olmayındı ama öyle gaplı eksi açmadı ve işlem için sabah açılışı beklemenin nesi kötü yazdıklarımı çarpıtıp algı yaratma sonraki mesajımı iyi oku

8. Bu gün tekniğin hakkını verseydi saatlik macd hatırına 1.81 üstü kapatırdı.Ama bunların derdi başka...

Sayfa 29/434 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •