Sayfa 29/267 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 2129 madde; 225 - 232 arası.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1. Megap

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2. Gedik ve acar kuflu mal. Bende yarısını doktum. Yarın 1.47 gorup gelir mi devam eder mi. Daha once hep geri geldi

GT-I8262 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by orbus Yazıyı Oku
    Gedik ve acar kuflu mal. Bende yarısını doktum. Yarın 1.47 gorup gelir mi devam eder mi. Daha once hep geri geldi

Yarın olsun bakalım bir şöyle beyaz spegi gelse

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4. Spek te akıl yok. 1 senedir tahtayı yapmadı durdu durdu piyasa duşunce halkb yargılanınca kagıda girdi. Guler misin aglar mısın

5.  Alıntı Originally Posted by orbus Yazıyı Oku
    Gedik ve acar kuflu mal. Bende yarısını doktum. Yarın 1.47 gorup gelir mi devam eder mi. Daha once hep geri geldi

Bu sefer geri gelmeyecek gibi kağıda ov, uv ciler giriyor bilançoya kadar güçlü çıkış olmaz kağıttan. Bilançodan sonra hızla yol alır bence. Ufacık kağıt 50,60 milyonluk şirketlerden fazla kar yapıyor.

6. Mantıksal olarak oyle. Bende o amaçla aldım hisseyi ama aç seferdir asagı verdi sayamadım. O yuzden guvenemiyorum hisseye. 15 dakika da yuzde 15 geri geldiğine şahidim.

7.  Alıntı Originally Posted by orbus Yazıyı Oku
    Mantıksal olarak oyle. Bende o amaçla aldım hisseyi ama aç seferdir asagı verdi sayamadım. O yuzden guvenemiyorum hisseye. 15 dakika da yuzde 15 geri geldiğine şahidim.

Haklısın oldu ama onlar spekülatif hareketlerdi, durduk yere fol yok yumurta yokken olan atraksiyonlardı. Bu kez biraz farklı gibi insanlarda beklenti çok yüksek.

8. Bütün hisseler geri gelir sürekli yükselmez. Gene çekilecek tabi ama eskisi gibi başladığı yere dönmeyecek bence

Sayfa 29/267 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •