Bu şekilde dağılınca kimse satmadigindan hisse tavanlar yapıyor. .diğer türlü adam blok alıp basıyordu...
Bu şekilde dağılınca kimse satmadigindan hisse tavanlar yapıyor. .diğer türlü adam blok alıp basıyordu...
İş bankası halk arz da sorunlu anladığım kadarıyla komisyon çok mu ucuz neden iş bankası bence aracı kurumu gözden geçirin ben bin 1 ödüyorum değiştiricem en uygun 10 bin 2 var ama yinede doğru kurum olmalı
3-4 araci kurumdan girdik hepsi gelmis !
hepsi gelse ne olacak [emoji846]
burda 6-7 tavan olabilir, cunku tavan %10 !
papil ve ardyz 'de %20 idi tavan ve 3-4 tavan yapmisti ! ayni yere gelir.
birde talep papil ve ardyz'ye gelenden de fazla olmus ! ama miktarsal olarak fazla ! parasal deger acisindan cok fark yok.
ama "5 para etmez bir sirket" icin 128 milyon lot talep girilmesi borsaya olan ilginin ne boyutta oldugunu gosteriyor !
yatırım tavsiyesi degildir
Evet dogru...ama yıllara göre kar açıklamış , daha kötü şirketler de var...
Bizim borsada şirketin olsun masa sandalyeli
..bedelli isi var...adese 126 milyon para girdi bedelliden , sadece bir örnek.. başka bir sürü örnek var daha kötü şirket . Cemas, nigbas vsvs bedelli yapıyor 30-100 milyon kazanıyor ..üretim yapsa kazanamazlar ...
Hisse ne zaman borsada işleme başlayacak bir bilgi yok bilgisi olan varmı arkadaslar
İşcep de hala gözükmüyor yaptığımız başvuru ..İşbank ta olup da görebilen varmı mobilden .Ne ilginç kurum yahu
Yer İmleri