Originally Posted by
delicocuk35
selim abi inan oraya uğradığını bildiğimden yazdım sen beni baştan yanlış anladın bence
al sat yapma mesajınıda ben yanlış anladım mühim değil.
ben her daim trcas taşırım bi kısmını her zaman trade ederim.
senin mesajını ben yanlış anlamış olmalıyım ki son hafta al sat yapmadım sıkıntı yok.
Sevgili abim. bak sana ordaki hikayeyi anlatayım.
ben takası açtım baktım. AKD ve Takasta alıcı var. Hissenin tahtasını açtım izlemeye aldım. Baktım patinaj yapıyo. Biri robotun boğazına habire mal tıkıştırıyo. Robotta salak olduğu için habire alıyo bakıyo kademe ilerlemiyor aşağı kusuyor. Bu sefer ne oluyor fiyat aşağı düşüyor. hatırlıyor musun 1 gün boyunca size 5 dakika aralıklarla tahtada olanı yazdım. Hatta satmayın durun dedim. Hisse 4,75 de biri gene yolunu tıkadı sonra aşağı sendeledi. Alttan ben desteklemek için alımlara başladım. Robot bu seferde alıcı geldi diye yukarı doğru kendi kendine 4,90 a kilitledi tahtayı. Zaten o aşamadan sonra da kimse tutamadı hisseyi satan sattığıyla kaldı alanda yukarıdan sattı. Ama siz gidip tekrar robot yukarda mal almışken mal park haldeyken oynaşmaya başlayınca gene salaklaştı tahta. Sonra gene alttan parmak atınca 5,84 tavan kilitledi. Hatta orda uzun süre duruyordu. Taa ki takastan yani içerde dönen lotların dışında lot gelince tavan bozuldu. Yani kusura bakma sevgili abim hem size maçı anlatıp hemde sahada koşamam ki Bende yaşlıyım 
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri