Artan

39,38 10 16:18
2.321,00 10 16:18
203,50 10 16:16
2,75 10 16:17
49,50 10 16:18
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 16:19
8,67 -9.97 16:19
133,60 -7.86 16:18
534.997,50 -7.05 13:55
112,20 -6.81 16:18
Azalan Hisseler

İşlem

5.489.561.122,50 16:18
4.970.556.086,02 16:19
4.967.842.265,00 16:19
4.705.612.315,45 16:19
4.582.604.185,35 16:19
Tüm Hisseler
Sayfa 29/33 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
Arama sonucu : 263 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ALTNY Altınay Savunma

1.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Endeks rekora koşuyor

böyle tuhaf fiyat hareketleri ile

nereye gidebilir ki
    Yine siz haklı çıktınız, endeksin 10250'nin üstünde kapattığı bir günde, tahtacı hisseyi -2'ye varan bir oranda düşüşle kapattırdı. Lanet bir tahta yapıcısı var, çoluğundan çocuğundan çıksın diyecem ama yakışık almayacak. Allahın gazabı üstünde olsun pislik herifin. İki yakası bir araya gelmesin.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    ben anasına bıraktım gitsin anasını alsın kumda oynasın 6 ayımı aldı benden pislik herif
    Valla üstad ne söyleseniz haklısınız. Şirkete sözüm yok, çok iyi bir şirket, ancak tahtaya hakim kimler ise onların kalitesizliği hisseyi ve yatırımcıyı mahvetti. Çok ah alıyorlar, yatacak yerleri yok bunların.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Endeks rekora koşuyor

böyle tuhaf fiyat hareketleri ile

nereye gidebilir ki
    Sevgili dede dostum bu tahtacı denen yavsaklarin istediği de bu zaten gelecegi ve büyüme beklentileri muhtesem hisselerde ky ye kan kusturur gitmesini engeller ve bıkıp verdigimizde arkadindan bakar kalırız benim tahminim hem altınay hem patek de durzu birileri var hep tersten çalışıyor bu pustlar zamanın birinde çok hissede bunu yaşadım en basiti benim deli petrom yani petroket vardı 2_3 sene kan kusturdu hem de 48-56 arası ama sonunda ne yaptı zibidi 50 TL den 23000 TL ye goturdu işte bu pustlarin kısa pustlugi da bu hayirlisi diyrlim ve o petrokentte sabrettigim gibi binlarda da sabredecegiz yoksa bu robotcu pislikleri bize şu bile vvermez hayirli akşamlar bol kazanclar ky dostlara pustlara yok
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. Şirketin bu tip hareketlere izin vermemesi gerekir. Bu tür fiyat hareketlerine seyirci kalıyorlar ise insanın aklına bin türlü şey geliyor

5. Hissenin tahta yapıcılarınin

niyetleri bozuk olduğu gibi

aynı zamanda çok acemiler
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Hissenin tahta yapıcılarınin

niyetleri bozuk olduğu gibi

aynı zamanda çok acemiler
    Bu kadar baskı kurarlarsa, birileri ellerinden malı kapıverir, ..ötleri açıkta kalır
    Çünkü şirket çok kârlı ve geleceğe dönük ciddi projeleri olan bir şirket. Pek çok ağa babanın iştahını mutlaka kabartıyordur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470

Şirketi bende beğeniyorum da

Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Valla üstad ne söyleseniz haklısınız. Şirkete sözüm yok, çok iyi bir şirket, ancak tahtaya hakim kimler ise onların kalitesizliği hisseyi ve yatırımcıyı mahvetti. Çok ah alıyorlar, yatacak yerleri yok bunların.
    çok şey söylenir de mutlka bir gün gidecektir ama bu baskılanmayı patrondan yada onun yancılarından habersiz yapamazlar ya bize anlatılanlar balon kötü bir şeler olacak yada zaten her geçen gün hissede ky payı artıyor büyükler her güzel çıkış yadada haber olunca basıyorlar bu işler hoş değil umarım sabır edenler kazanır ama şu da var savaşalr var iken bu nane bir iş yapmıyorsa savaş bitiyor o zaman ne olacak kime ne satacak
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

8.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    çok şey söylenir de mutlka bir gün gidecektir ama bu baskılanmayı patrondan yada onun yancılarından habersiz yapamazlar ya bize anlatılanlar balon kötü bir şeler olacak yada zaten her geçen gün hissede ky payı artıyor büyükler her güzel çıkış yadada haber olunca basıyorlar bu işler hoş değil umarım sabır edenler kazanır ama şu da var savaşalr var iken bu nane bir iş yapmıyorsa savaş bitiyor o zaman ne olacak kime ne satacak
    Devletin, milli savunmasına yönelik olarak,

1) istif sınıfı gemilerin alt sistemlerinin üretilmesi
    2) Kaan savaş uçaklarına bomba salanı üretilmesi

Devlet tarafından üretim hakkı Altınay'a verilmiş olan bu iki husus bile şirketi ihya edecek düzeyde. Diğer ürettiği optik ve sensör sistemlerini saymıyorum bile.
    TAAC Havacılık teknolojileri ve Netaş ile yapılan anlaşmalar da şirkete ayrı bir değer kattı.
    Hisseye yansıması ise bir türlü gerçekleşmedi.

Söylediğiniz gibi, hissenin başındaki büyükler, şirkete yönelik her güzel haberi, fiyatı aşağı basarak baskılıyor. Daha 6 ay önce önce 132 liralardan işlem gören hissenin bu şekilde süründürülmesi manidar.

Var bu işte bir çapanoğlu, bakalım anlarız yakında.

Sayfa 29/33 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •