Sayfa 29/896 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7164 madde; 225 - 232 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kimse Ahmet abiye geçmiş olsun demiyor. Abd yanıyor california yanıyor. Abi ev villa vs varmıydı. Kontrol ettir yangın varmış.
    Öncelikle sana geçmiş olsun abi inşallah çok sıkıntı yoktur. Ahmet abiye bir şey olmaz her şeyi sigortalı Trump karşılar zararını. Ahmet abinin başka sıkıntı var kuşta. Kuş ötmüyor olabilir

2.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Altın fonu da hangi altının fonu . Kamu bankalarının at koşturup her türlü rezilliği yaptığı sertifika meselesi de var. Bu fonlar bunu içerebiliyor mu ki izahnamelerine bakmak lazım. 2 sene önce bı ara almıştım , hiçbir şekilde uyumu yakalayıp da karını zararini hesaplayamiyorsun diyerek tövbe etmiştim satıp.
    Altın konusunda yazmıştım uzun uzun.

Yatırım değil saklama aracıdır diye, hatırlayanlar olacaktır.

O dönemde ben 9.19 TL.den ULUFA almıştım. Bugün 17.74 TL.

Trump'ın Grönland adası ile ilgili fikrini biliyorsunuz eğer ABD bu adayı alırsa, altın fiyatları çok ciddi düşecektir.

Altın yatırım aracı değildir, fon'u ise tam bir banka kurnazlığıdır.

Düşüncemiz bu.

3. ULUFA ile birlikte 80.000 lot civarı LİDFA almıştım, ortalama maaliyet 3.43 TL. LİDFA şu an 3.10 TL.

Piyasada bu kadar nakit talebi varken, sahtekarlar hala o makamlardayken, Faktoring şirketleri iyi para kazanırlar.

Altın yerine bu hisseleri tutuyorum, günü gelince konuşuruz.

Biz 1.180 gaymeye bulamıyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Harbiden senin tedaviye ihtiyacın var olur olmaz bebe yazıların için, dikkat ediyorum sen yatırımcımısın acaba,çünkü bu forum onun üzerine açılmış ismide hisse net,arasıra güncel olaylarıda yazıyoruz,normalde bu olaylar cafe bölümüne ait olması lazım,bunu yöneticilere bırakıyorum düzenleme açısından.
    haklisin bu forumda dolar disinda yazan tek ben varim

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kimse Ahmet abiye geçmiş olsun demiyor. Abd yanıyor california yanıyor. Abi ev villa vs varmıydı. Kontrol ettir yangın varmış.
    saol tesekkur ederim bizler iyiyiz California batida biz dogudayiz bize bir sey olmadi

Los Angeles olsun baska sehirler olsun burada elektrik hatlari hep yol ustunde cunku iscilik cok yuksek oldugu icin yerin altina alamiyorlar. Iscilik olaganustu yuksek cunku California da heryeri sendikalar ele gecirmis durumda

Elektrik hatlarinin guclu ruzgardan etkilenerek yangin cikmis diyorlar artik ayrintsini bilmiyorum Amerikadaki haberleri hic izlemiyorum zaten evimde TV yok.

Bundan 30 sene once sendikali bir marangoza saatlik maasini sormustum 52 dolar demisti, Artik gerisini sen dusun

Su Amerika denen yerde en nefret ettigim ikinci sey isciligin pahali olmasi. Iscilik pahali olunca hayatta kalitesiz oluyor herseyi otomasyon robot halletmeye calisiyorlar. Paran var hizmet alamiyorsun. Musteri hizmetlerini ariyorsun hindistana baglaniyor bir is yaptirmaya kalkiyorsun adam ingilizce bilmiyor magazaya giriyorsun 50 kisi sirada 1 kasiyer hastaneye acile gidiyorsun 1 hemsire 30 hasta zaten doktor hintli hemsirede haitili

Acaip bir ulke neyse uzattim
    Turkiyenin gozunu seveyim

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Biz 1.180 gaymeye bulamıyoruz.
    Viski Satışları Patladı: Türkiye 28 Milyon Litre ile Yeni Rekor Kırdı

Türkiye'de viski tüketimi, son yıllarda dikkat çekici bir artış gösterdi. 2005 yılında 776 bin litre olan yıllık viski tüketimi, 2024 yılında 28 milyon litreye ulaştı

https://www.kocaelihurkus.com/haber/...ni-rekor-kirdi

Dunyanin en pahali ickisinin satildigi bir ulkede tuketim nasil her sene rekor kirar? Dikkatinizi cekerim resmi ithalat bu. Birde bunun kacagi var

Turistler mi iciyor acaba?

Sayfa 29/896 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •