Sayfa 290/1044 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Selim hocam bizde su taşımayalım demiyoruz, hoş bende taşınacak su kalmadı o ayrı konu, ama itfaiye erleri oturmuş pişpirik oynuyor öbürü mangal yakmış antrikot pişiriyor, öbürü hortumu evine çevirmiş çiçek suluyor, yanan evde zarar gören sadece biziz geri kalanın keyfi pek bozulmuş görünmüyor, neyse büyüklerin dediği gibi yakın olduğumuz dostlarla siyaset yaparsak biz kavga ederiz ama siyasiler kolkola yürümeye devam ederler, olan bizim paracıklara oldu inşallah bir şekilde toparlar diye köşeme çekilip umut etmeye devam edeyim.
    Ahh Lütfü abim.. Ahhh..
    Olan paralara oluyor zaten...
    Zinhar sana dediğimi düşünme. Bu konuda ben senin ne kadar hassas olduğunun farkındayım.
    Benim sıkıntım bunu teknikle şunla bunla açıklamaya çalışanlar
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    katılıyorum..
    Ama ev yanıyor ... Tutup ta el dokuması halılarım deyip ağlaşmanın zamanı değil. Elbirliğiyle herkes bir kova su taşımalı sevgili abim.
    karınca misali. Yola çıkan karıncaya sormuşlar.....
    ...
    ...
    En azından bu uğurda yara aldım. şehit düştüm dersin.. benim anlatmak istediğim bu..
    Tabii ki katılıyorum zaten yaptığımız söylediğimiz o minval üzerine bugünkü bist meselesi gündemde ama aslında çok geride kaybedeceğimiz asıl şeyler geride duruyor onlar için evlatlar için söyledim .
    Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Ahh Lütfü abim.. Ahhh..
    Olan paralara oluyor zaten...
    Zinhar sana dediğimi düşünme. Bu konuda ben senin ne kadar hassas olduğunun farkındayım.
    Benim sıkıntım bunu teknikle şunla bunla açıklamaya çalışanlar
    Selim hocam bende siz dahil başlıktaki herhangi birine demiyorum zaten ama hepimiz aynı durumundayız bunu diyorum muhalif olanda olmayanda büyük para için yemdir, sözüm bizi yem olmaya mahkum eden düzene bu düzen değişmediği sürece biz burada tanımadığımız hiç husumetimiz olmayan kişilerle tartışır dururuz bizlere yazık oluyor, bizden daha tecrübesiz olanlara daha da yazık oluyor ben kendim kadar onlara üzülüyorum, dün arkadaş aradı abi bu fiyattan işC alınır mı dedi valla ben olsam alırım ama böyle bir düşüşü aklım almıyor işC batmışsa ülke batmıştır dedim o kortu aldı mı almadı bilmiyorum, bugün işC çok daha aşağıları gördü...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Biz yazana kadar endeks toparladı ne değişti hiçbirşey ama biri yeter artık demiş gibi herşey dipten kalkmış
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Dönüş yeri 1256

Kendimi tebrik ediyorum

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    1260 1300 arası bir yer bekliyorum. Daha s400 ler ve RTE ile muhatap olmayan biden var. Halk bank var.

sonra hepsi hallolucak bahar gelecek biz son çıkışı yapıp seçime gireceğiz belkide.

evet senaryom bu dayanaklarım bu. sizin stratejiniz ne. üstadlar.
    Böyle demişiz 🏁🏁🏁🏁🏁

7.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Biz yazana kadar endeks toparladı ne değişti hiçbirşey ama biri yeter artık demiş gibi herşey dipten kalkmış
    Benim menü hep aynı

https://m.youtube.com/watch?v=dyZ-erSTkmM

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Dönüş yeri 1256

Kendimi tebrik ediyorum
    Aynı şekilde , tebrikler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 290/1044 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •