Sayfa 290/472 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Üstat ben 3 martta başvurdum Bağ-Kur ..20 Martta emekli oldunuz diye mesaj geldi ..bugünde 4.760 TL yatmış ..153 u aradım sordum maaş farkı dedi Nisan maaşı da 17 Nisan'da yatacak dedi...gazetelerde bu yatan paranın 1-17 Nisan farkı olduğu yazıyor...ben 3-31 Mart arasindaki dönemin olduğunu tahmin ediyorum .lakin bir şey bildiğimiz yok .
    ben de 3 martta başvurdum sanırım 29 mart gibi bağlandı, emekli günlük ödemeye bakınca bana da o civarda bir miktar yatmış görünüyor, fakat mart ayı farkı mı? nisan ayı farkı mı? şimdilik belirsiz, bakalım 17 nisan'da ne yatacak, o zaman belli olur herhalde.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Üstat ben 3 martta başvurdum Bağ-Kur ..20 Martta emekli oldunuz diye mesaj geldi ..bugünde 4.760 TL yatmış ..153 u aradım sordum maaş farkı dedi Nisan maaşı da 17 Nisan'da yatacak dedi...gazetelerde bu yatan paranın 1-17 Nisan farkı olduğu yazıyor...ben 3-31 Mart arasindaki dönemin olduğunu tahmin ediyorum .lakin bir şey bildiğimiz yok .
    Daha önce de açıklamıştım ama yine yazayım. Atalarımızın dediği gibi et tekraru ahsen velev kane 180

Martta başvurduğunuzda emekli aylığınız takip eden ayın başı (1 Nisan) itibariyle işlemeye başlıyor.

1-17 Nisan arası birikmiş aylık + Nisan aylığı toplam olarak 17 Nisanda ödenecek.

Ödeme günü 17 Nisan olanlarınki bayram nedeniyle 14 Nisana çekildi.

Şu anda bankaya başvurduğunuzda da ''SGK 4A günlük ödemeler'' adı altında 1 Nisandan bugüne biriken parayı serbest bırakıyorlar. 14 Nisan itibariyle de ödemenin tamamını alacaksınız.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

3. 14 Nisan itibari ile 7.500-4.760(bugünkü aldığı) o mu yatacak .yoksa normal maaşim tamamı mi yatacak

4.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Daha önce de açıklamıştım ama yine yazayım. Atalarımızın dediği gibi et tekraru ahsen velev kane 180

Martta başvurduğunuzda emekli aylığınız takip eden ayın başı (1 Nisan) itibariyle işlemeye başlıyor.

1-17 Nisan arası birikmiş aylık + Nisan aylığı toplam olarak 17 Nisanda ödenecek.

Şu anda bankaya başvurduğunuzda da ''SGK 4A günlük ödemeler'' adı altında 1 Nisandan bugüne biriken parayı serbest bırakıyorlar. 14 Nisan itibariyle de ödemenin tamamını alacaksınız.
    Teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Evet aksam vakti bi kere bakalim yeter
    Bugun bakmadinmi servet bey..

Beni emekli etmişler aynı tarihte başvuru yapmışız darısı sana artık..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    14 Nisan itibari ile 7.500-4.760(bugünkü aldığı) o mu yatacak .yoksa normal maaşim tamamı mi yatacak
    Size Bağlanan maaş ne kadarsa o yatırılacak. Ayrıca ek olarak 2000 tl bayram ikramiyesi de yatırılacak.

7. Yasal olan adildir diyorsanız.
    İhaleler, makam araçları, lüks yapılar, birden fazla maaşlar, ucuza krediler, vergiler, vergi afları, imarlar adil demektir.
    Gelecek nesillere adil bir ülke bırakıyoruz. Sevindirici

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku

Benim anlayamadığım da burasıydı "SGK 4A günlük ödemeler" kısmına görünen ve bankadan ödenebilir miktar 1 Nisan ile ödeme günü arasındaki fark oluyor o zaman. Kendimden hesapladım doğru çıkıyor.
    Dün bir arkadaş 5.500 bağlandı ödeme günüm 21 Nisan hesaba 3.667 tl. yatmış diyordu, bu da doğru çıkıyor, yani (bağlanan maaşı/30)*1 Nisan ile maaş alınacak gün farkı oluyor.

Sayfa 290/472 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •