Kontrolmatiğe kayyum atanmalı ve şirketteki tüm hırsızlar temizlenmeli bu derhal yapılmalı hemen yarın yapılmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kontrolmatiğe kayyum atanmalı ve şirketteki tüm hırsızlar temizlenmeli bu derhal yapılmalı hemen yarın yapılmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu soyledigim zaman patron yalamasi kerizma birden olmaz bu is diye yazdi, ancak patronun en buyuk korkusu bu cunku oylari %20-25 bandinda, KMT dahil.
Borsada momentum olursa bu tahtaya atak olmasi lazim, enflasyon vesaire, saka maka defter degerine dogru ilerliyoruz.
Defter degerine teknoloji ureten bir sirketi kacirmak olmaz. Cakallar bekliyor kenarda.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Kontrolmatik'te A,B,C turevi ayricalikli oy yok. Su an ki patronlardan daha fazla hisse toplayip, acil yonetim kurulu cagrisi yapilarak yonetime mudahale olabilir. Bu teorik olarak mumkun,diyelim ki %25 ustu hisse toplandi, zaten diger tum hissedarlar yonetime ofkeli bilindigi uzere, o zaman yonetim degisikligi olma olasiligi yuksektir.
Sayin patronlar da kesin bunun farkinda, kerizmalarini gonderip yok oyle bir sey dedirtiyorlar.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Carizma nin en sevmedigi sohbet konusu bu sanırım. Sanki kendi şahsına saldırı varmış gibi reaksiyon gösteriyor![]()
Emkel ile ilgili spk manipulasyon haberleri dolasiyor. Gozalina alınanlar var.
Yer İmleri