Sayfa 291/294 İlkİlk ... 191241281289290291292293 ... SonSon
Arama sonucu : 2349 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

onemli uyari.....

KUZU MAL ALMA KRITERLERINDE.....tl tepesinden yuzde 65 dustumu alirim....bu tl tepesi....ya enflasyona gore.....yada faize goredir.....misal....faiz yuzde 50../..bir yil once kaart 100 liraymis....hayir degil....bir yil once kaart 150 tl yi gormus......bugunun tl si ile....

hisap kitap yapmayi bilmiyorsan....bugunun tl si....ile bir yil onceki tl ye ayni diyorsan...SEN OKUZSUN....senin borsada ne isin var ulen...

irahatladin ni....GAVAT.

LEM TEMMUZDA oradayim.....seni sahneye cagirip....sizi bi OKUZle tanistiracagim demezsem.....NAMERDIM......HA HA HA
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    LEM COK BILDIGINI SANAN DEYYUZZZ....dedikoducu GAVAT....

ERELININ GORDUGU EN YUKSEK 30 TL.....ne zaman gormus onu....BIR YIL ONCE.....

HESABINI YAPARKEN....ya enflasyonu yada tl faizi kullan....hadi faizi kullanalim....yuzde 50....neyi gormus....30 u....carp bunu 1.5 ile ne eder.....45 tl eder.....OYLEYSE....EREGLININ GORDUGU EN YUKSEK....30 TL DEGIL....45 TL DIR....kuzu kriteri ne....tl tepesinden yuzde 65 dustumu o kaart alinir....ne yapiyor....YUVARLAK 16 TL....

BEN NE DIYORUM.....18 TL ILE 14 TL ARASINDA BU KAARDA YERLESECEGIM....geri zekali.....ha ha ha
    Emmi bu hesaba göre ;

Şişe 57 tl idi x 1.5 = 85.5 tl

85.5 x 0.65 =55.575

85.5-55.57 =29.92 tl eder yani alım yerine gelmiş neredeyse

Dolar bazlı 2.5 dolardan 0.80 dolara indi zaten

print screen windows 7

BAK SU GRAFA....alarko.....ilk tepesi elips....90 tl.....ikinci tepesi diktortgen......140 TL....

enflasyonu kodun mu hesaba....ALARKONUN GORDUGU EN YUKSEK 90 TL DIR.....

yani alarkoyu 90 tl den satip tuyen....dolara binen.....140 tl de satandan cok....daha cok....katli para kazanmistir...misal ben....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

SASA.....100 tl oldu.....satiyorum....SATIN DEDIM....

aldim dolara gectim 18 tl den.....dolar geldi 36 ya....GELECEGINIDE SOYLEMISTIM CIKARKEN....

TURK LIRASI=ILIZYON....dedim....binkerre....PARA....bug unki....dun ki....yarin ki....DEGERLERI UZERINE TONLA YAZI YAZDIM.

5. Bademler milletin malini virmanlayip bofa dan aciga cakarken 0 faizli keriz parası diyormuş
    Aveller de bunlar endeksi tutuyor saniyor

6. Yatayda trade edip zaman geçiyor

Normalde mayıs ayındaki satışlar gerçek olsa 8000 e inmiştik

Yarında bi ayarlamalı enflasyon gelir çat yine 9500

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi bu hesaba göre ;

Şişe 57 tl idi x 1.5 = 85.5 tl

85.5 x 0.65 =55.575

85.5-55.57 =29.92 tl eder yani alım yerine gelmiş neredeyse

Dolar bazlı 2.5 dolardan 0.80 dolara indi zaten
    YAKLASTI TUNCER....alacagim.....

hubarmis....mubarmis TAKMAM BEN....11 200 de cokecegiz dedim....usulet ve suhulette dedim...TEPKILERLE DEDIM...

simdi geldik dibi.....

KRITERIM-1.....bir kaart 100 dolardan 25 dolara dusmusse.....

KRITERIM-2.....tl tepesinden(faizle veya enflasyonla TEPEYI DOGRU SAPTA) YUZDE 65 DUSMUSSE.....

BU KAARTLAR BENIMDIR....BUNU....HICBIRSEY DURDURAMAZ.

BEN SURU DEGILIM.....

BEN....surunun motoruyum....SPEKULATORUM BEN....ben alir bir yere getiririm...suru gelir...ONA VERIR GIDERIM.

Sayfa 291/294 İlkİlk ... 191241281289290291292293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •