Sayfa 292/500 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Valla bana yakında döner yukarı kalkar gider gibi geliyor. Ben erken atlamasam bu rakamdan gözüm kararı girersin. Alım için bence iyi rakamlar.

SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Kim mal aldı o günkü takaslar burada paylaşıldı A1 deli gibi açık yaptı ve malı küçük yatırımcıya yıktı geldikçe verdi (rüçhan pazarında ise son gün rüçhanları satmışlardı) hesaplamama göre son günlerde yeni alanlar hariç çoğu kişinin maliyeti 1.05 civarı ve operasyon bitti son çağrı içeren haberde altın vuruş içindi 82 milyon piyasada hisse var bu fiyatta olursa 5 milyonu geçer ve birleşme olmaz böylece olay kapanır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bilgileriniz çok net.içerden bilgi alıyosrunuz sanırım.o zaman doğrudur.teşekkürler..
    bu durumda şirket de yakında konkordota edebilir diye anlıyorum.perde kapandığına göre.
    Allah rahmet eylesin o zaman.Hayırlısı olsun.Önümüzdeki maçlara bakarız.
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    bilgileriniz çok net.içerden bilgi alıyosrunuz sanırım.o zaman doğrudur.teşekkürler..
    bu durumda şirket de yakında konkordota edebilir diye anlıyorum.perde kapandığına göre.
    Allah rahmet eylesin o zaman.Hayırlısı olsun.Önümüzdeki maçlara bakarız.
    YTD
    Dostum ortalama maliyetler için hareketli ortalamalara bakmanız yeterli , hisse durumları içinde aracı kurum dağılımına içerden bilgi alınacak bişey yok ana ortakların bedelli katılamayıp sermaye tavanına ulaşması ile operasyonu bitirmiş zaten. Ayrıca tahtada zararla şirketin mali durumu ayrı şeyler katrilyon kar etse ne olur en son ne zaman temettü vermiş söylermisin

4.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Dostum ortalama maliyetler için hareketli ortalamalara bakmanız yeterli , hisse durumları içinde aracı kurum dağılımına içerden bilgi alınacak bişey yok ana ortakların bedelli katılamayıp sermaye tavanına ulaşması ile operasyonu bitirmiş zaten. Ayrıca tahtada zararla şirketin mali durumu ayrı şeyler katrilyon kar etse ne olur en son ne zaman temettü vermiş söylermisin

teşekkürler
    şöyle diyeyim o zaman
    bu şirketin hissesini alan yatırımcı zaten temettü yatırımı yapmaz.Bilir düzenli temettü veriyor mu vermiyor mu diye.
    bu tip patron şirketlerinde (patronun da aktif olduğu) finansallar da kağıdın performansına paralel etki yapmaz.bunu da bilir.
    ama bilmeli ki her operasyon bir sonraki operasyonun temelini teşkil eder.Yani finansallarda sıkıntı yoksa yani şirket batmıyorsa perde kapanmaz.finansallar bu yüzden önemlidir.önemli olan bu dalgalara doğru zamanlama ile katılabilmek.
    biz kyatırımcılar trader da değiliz yani takip ederiz karar veririz ve 6 ay-1 yıl vadeli kağıt alırız.
    Sorulacak soru şu :ben bu şirkete 1 tl den max.1 yıl vadeli yatırım yaptım.Bu senenin sonuna kadar da hedefim %30 üstü getiri.(çünkü diğer yatırım araçlarının bu oranda getirisini öngörmüyorum diyelim) Bu kağıt 2019 yılının herhangi bir gününde 1.30 tl yi görür mü görmez mi?
    sevgiler

5.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    teşekkürler
    şöyle diyeyim o zaman
    bu şirketin hissesini alan yatırımcı zaten temettü yatırımı yapmaz.Bilir düzenli temettü veriyor mu vermiyor mu diye.
    bu tip patron şirketlerinde (patronun da aktif olduğu) finansallar da kağıdın performansına paralel etki yapmaz.bunu da bilir.
    ama bilmeli ki her operasyon bir sonraki operasyonun temelini teşkil eder.Yani finansallarda sıkıntı yoksa yani şirket batmıyorsa perde kapanmaz.finansallar bu yüzden önemlidir.önemli olan bu dalgalara doğru zamanlama ile katılabilmek.
    biz kyatırımcılar trader da değiliz yani takip ederiz karar veririz ve 6 ay-1 yıl vadeli kağıt alırız.
    Sorulacak soru şu :ben bu şirkete 1 tl den max.1 yıl vadeli yatırım yaptım.Bu senenin sonuna kadar da hedefim %30 üstü getiri.(çünkü diğer yatırım araçlarının bu oranda getirisini öngörmüyorum diyelim) Bu kağıt 2019 yılının herhangi bir gününde 1.30 tl yi görür mü görmez mi?
    sevgiler
    Söylediklerin doğru fakat ben son yaşananlarla ilgili yazmıştım sizde bu bilgilerimin gerçeği yansıtmadığını belirtmiştiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    Söylediklerin doğru fakat ben son yaşananlarla ilgili yazmıştım sizde bu bilgilerimin gerçeği yansıtmadığını belirtmiştiniz.

yok ben öyle bir şey yazmadım zaten.patrondan bilgi almadan da yazamam.
    bekleyelim görelim bakalım amacı ne palanın.

7. Kağıdın grafiği ucurum oldu. Bu nasil bir sirket nasil bir kagit. Hangi kademeden alirsan al basiyorlar. Durduk durduk tam pisliğe bulastik. Hergün %2 , %1 eksi.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bir aracı kurum(kullanılmayan nominellari satan)0.97 den 750k alıp 0.94 e niye geri basar...
    Yıllardan beri manipülasyon yapılan şirket.İnsanda Allah korkusu olur,vicdan olur...
    SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

Sayfa 292/500 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •