Sayfa 292/999 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    telefon geldi...Varlık vergisi tebligatları başlamış... Değerini devletin hangi kistasa göre belirlediği bilinmeyen, o degerden satmaya kalksan satılmaz evlerin zulüm vergileri...

bu bir yerden dönmeli...yoksa yıl 1942. bu kez zulme uğrayan sadece gayri müslimi değil bu toplumu.

Sıra bir şekilde biz suskun seyircilere de gelecek...

İstanbul kanalı kurban istiyor...
    Çok büyük bir suskunluk yok.Birçok gazeteci,siyasi parti,sosyal mecrada birçok kişi konuya tepki gösterdi.Vergiyi savunuyor değilim ama açlıktan, fakirlikten intiha eden aileler varken sessiz kalan birçok kesim yalı sahibi emeklilere sahip çıktı. DÜn mesala Sözcü yazmış emekli dişçi ve 2 yalısı var oldukça üzücü bir durumdaydı.İşsiz ve aç kalan insanlara bu kadar üzülen olmuyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Çok büyük bir suskunluk yok.Birçok gazeteci,siyasi parti,sosyal mecrada birçok kişi konuya tepki gösterdi.Vergiyi savunuyor değilim ama açlıktan, fakirlikten intiha eden aileler varken sessiz kalan birçok kesim yalı sahibi emeklilere sahip çıktı. DÜn mesala Sözcü yazmış emekli dişçi ve 2 yalısı var oldukça üzücü bir durumdaydı.İşsiz ve aç kalan insanlara bu kadar üzülen olmuyor.
    Savunuyorsunuz...

Farkında değilsiniz.

Ve zaten yönetimin bu konuda güç aldığı nokta da bu.

Elmalarla armutları karşılaştırmak.

Kafaları bulandırmak.

Bakın zenginlerden (!) alınmaya çalışılan vergi yanında yukarıda TRT bandrolu de çıktı meraklısına.

Ben diyorum ki yönetim eğer zenginden vergi alacaksa çıksın açıkça alsın.

Mesela Koç Eczacı Ağaoğlu...

Ama niyet bu değil.

Neyse...

Ben emekli bir adamım.

Evimin de değerine varması için de epey daha yol var.

Susayım bari.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ha aklıma gelmişken...

Bir gayrımenkulden, inşasından başlayarak, alım satım ve de servet olarak kaç türlü vergi harç alınır acaba?

Şuraya döksek yuh artık dersiniz...

Sırf bu nedenle, mesken olarak ev alacağımıza, kiralamak daha mantıklı derim hep.

Paran hazır cebinde.

Nereye istersen oraya koy nemasını da at cebine...

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Savunuyorsunuz...

Farkında değilsiniz.

Ve zaten yönetimin bu konuda güç aldığı nokta da bu.

Elmalarla armutları karşılaştırmak.

Kafaları bulandırmak.

Bakın zenginlerden (!) alınmaya çalışılan vergi yanında yukarıda TRT bandrolu de çıktı meraklısına.

Ben diyorum ki yönetim eğer zenginden vergi alacaksa çıksın açıkça alsın.

Mesela Koç Eczacı Ağaoğlu...

Ama niyet bu değil.

Neyse...

Ben emekli bir adamım.

Evimin de değerine varması için de epey daha yol var.

Susayım bari.
    Gelir vergisi dilimi %40 olurken,bebek bezinden vergi alınırken,işsizler GSS öderken vb. yalı sahibi insanları savunamayacağım. Ucu zengine dokununca ses çıkıyor zaten yeterince.

5. Susma sustukça sıra sana gelecek !!!

6. Kış günü bu orman yangınları da nasıl çıkar ya hemde dört şehirde birden insanda kuşku uyandırıyor...
    Son dakika… Karadeniz’de dört şehirde orman yangını
    Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin'de dün akşam başlayan orman ve örtü yangını sayısı 69'a ulaştı. Trabzon'da 37, Ordu'da 23, Giresun'da sekiz ve Artvin'de bir alanda yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılarak yerleşim yerleri ve tarım arazilerine sıçradı. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, "Sabotaj olduğuna dair bir bulgu yok. Bahçelerde kuruyan otlar yakılmış" dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Gelir vergisi dilimi %40 olurken,bebek bezinden vergi alınırken,işsizler GSS öderken vb. yalı sahibi insanları savunamayacağım. Ucu zengine dokununca ses çıkıyor zaten yeterince.
    ha şöyle...

savunmuyorum derken savunmaya başladınız bir dakikada..😉 dürüst olalım. sonra da siyasilerin yalanlarina verip veristirelim...

Sayfa 292/999 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •