Sayfa 293/784 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    Iste abd de olsa bak bes ay gecti,alim yaptin yaptin yoksa...derler..bizde SEC benzeri bi kurum olmadigindan halka acik kurumun sahibi rahatlikla manipulatif sohbet edebiliyor...kahvede arkadadlarina konuduyor sanki...ne bicim bi memleket olduk ya...var mi bu sermaye piyasalsrinin bi agasi,sahibi?
    investor , coşkun nerede burada mi nick mi değiştirdi

2.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Doğrudur!!! birader
    bir ilkokul mezunun yorumu ancak bukadar olur ne yapacaksın
    idare edeceksiniz beni
    Yok be Zico yanlış anlama var ama gönül Prof niyetinde bir geri dönüş beklerdi yapılan yanlışlığa olsun varsın oda yaşla beraber gelir sana

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    investor , coşkun nerede burada mi nick mi değiştirdi
    Onlar kucuk manipulasyon kurtcuklari...hisse yukselince doserler simdi patlar,satis baslar falana...sabit seyrettigi zaman sesleri cukmaz.yine 0.84 gorsun bak nasil damliyorlar.izle gor

4.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Birader taploya bakacak olursak 8 yılda 1 kere bile bedelli vermemiş
    4 kez bedelsiz 5 kezde nakit vermiş yani bu tablodan bile patronun sizin söylediğiniz kadar kötü biri olmadığı açık bir sekilde görülüyor gelecekte bedellimi bedelsizmi zaman gösterecek ya nasip deyip beklemeye devammmm

abisi sen nasıl hisselerin peşinde koşuyorsun, niyetin ne, neyi empoze etmeye çalışıyon bilmiyorum ama az biraz düzgün hisse bedelli açıklamaz zaten.
    şirketin durum hisse değeri ortada bilançolar allahlık gelmiş patron o kadarda kötü değil falan diyorsun. doğru değil yaptığın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
     Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    abisi sen nasıl hisselerin peşinde koşuyorsun, niyetin ne, neyi empoze etmeye çalışıyon bilmiyorum ama az biraz düzgün hisse bedelli açıklamaz zaten.
    şirketin durum hisse değeri ortada bilançolar allahlık gelmiş patron o kadarda kötü değil falan diyorsun. doğru değil yaptığın.
    Vallahi birader ben geçmişe bakıyorum son 8 yılda toplam 9 kez bedelsiz ve nakit dağıtmış bir şirketin patronuna çok yükleniyoırsunuz geliyor bana ayrıca bedelli falanda açıkladğı yok bedelli konusu sadece bnm düşüncemdi
    geçmişte büyük bankalar dahil hepsi bedelli açıklamış şirketler bunuda unutmayalım
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
    işbankası C de 1998-99-2000- ve 2001 yıllarında art arda tam 4 kez bedelli vermiş
    garanti 2008 yılında %100 bedelli vermiş
    akbnk önce %90 daha sonra %50 vermiş
    daha da eski yılları göremıyorum
    şimdi bu şirketler senin değişinle düzgün bir şirket olmuyormu
    yapma birader
    ayrıca ülkemizin mega iftarı KCHOL 2 kez bedelli vermiş
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

7. İyi. İnsan. Yarın. İcin. Düşüncen. Nedir.

8. Dolar ve euro cildirdi..bugun Allah yardimcimiz olsun

Sayfa 293/784 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •