Sayfa 289/784 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Hadi bakalım inş..bir hareketlilik olsun

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İnanmayan siteye girip bak https://tr.investing.com/equities/sinpas-gmyo abilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Taş gibi maaşallahhhhh... Değil milyonluk trilyonluk işlem olsada .. Bizim konutda 1 numara olan simpaşda bir numara olmazzzzz.........
    Fravun patronun gönlü olsun yeter ki....
    ..
    Hisse alacağım diyeli 5 ay olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bizim patron yalancıııııııııııııııııııııııııııı

4. Avni Çelik 8. Ağustos'ta Sabah gazetesine röportaj veriyor, Suudi Arabistan'da konut yapımı için anlaştık diyor. 56 gündür hiçbir açıklama gelmiyor.

5. Yönetim Kurulu'nca önerilen "Şirket Paylarının Geri Alım Programı" ve program çerçevesinde geri alım veya satım yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi
    Genel Kurul'un onayına sunularak
    oy birliği ile
    kabul edildi.

DİYELİ TAM 5 BEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY GEÇTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

6.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    Yönetim Kurulu'nca önerilen "Şirket Paylarının Geri Alım Programı" ve program çerçevesinde geri alım veya satım yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi
    Genel Kurul'un onayına sunularak
    oy birliği ile
    kabul edildi.

DİYELİ TAM 5 BEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY GEÇTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
    Iste abd de olsa bak bes ay gecti,alim yaptin yaptin yoksa...derler..bizde SEC benzeri bi kurum olmadigindan halka acik kurumun sahibi rahatlikla manipulatif sohbet edebiliyor...kahvede arkadadlarina konuduyor sanki...ne bicim bi memleket olduk ya...var mi bu sermaye piyasalsrinin bi agasi,sahibi?

7.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    Avni Çelik 8. Ağustos'ta Sabah gazetesine röportaj veriyor, Suudi Arabistan'da konut yapımı için anlaştık diyor. 56 gündür hiçbir açıklama gelmiyor.
    arabistan olayı 1-2 senelik mesele bırak ağustosu

8. şu hissenin buralarda durması hakkaten yazık

Sayfa 289/784 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •