Sayfa 293/1003 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O zamanında öğrendiği sandığı teknik analiz den çok dayak yemiş,
    bu yüzden bu arenada UÇURTMA olmuş ,rüzgar indiriyor kaldırıyor onu ,
    çizgileri bile doğru değil , bu yüzden inanmaz bu adam .
    Kesin Bozkurt da cortluyo, 14:30 sonrası salmazsa yatayda düzeltmesini yaptı kabul edeceğiz, işte bizim de böyle, spottan alıyoz, viop da veriyor, ying yang denge.

Bulutabi ben bu viop işini de kıvırırsam iyi para kazanacam onu anladım da, kıvırabilir miyim emin değilim.

EFES(22.05 Aralık vade), DOHOL(2.64 Aralık vade) LONG, ENDEKS(1677) ve TOASO(61.5 Aralık vade) SHORT devam.

vade içindeki bim ile aselsan temettüsünü de dikkate almadan sürdü de sürdü yukarı.

hayırlı işler palacan
    audentes Fortuna iuvat

3. pıst 100 hacim lazım ,
    gondol la bu iş olur

tüm banka pozlarını kapattım, buradan alan da hayrını görsün, iyi kazandırdı.. yavaş yavaş opsiyon tarafına geçeceğim endeks tarafı daha net hale gelinceye kadar.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Endeks bey hayırdır ne yapıyorsunuz

https://www.tradingview.com/x/K2a6Rahr/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    tüm banka pozlarını kapattım, buradan alan da hayrını görsün, iyi kazandırdı.. yavaş yavaş opsiyon tarafına geçeceğim endeks tarafı daha net hale gelinceye kadar.
    Abicim boynuzlu. Deprem gibi bilanço getirecek inşallah. Akşama bakarız.

Aylardır boynuzlu diom başka bişey demiom boynuzları yağladı, biledi, inceltti. Dikkat.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    OBO diye bişey yok dicek çıkcak boşver bulutabi.
    yok abi.. yokk...

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim boynuzlu. Deprem gibi bilanço getirecek inşallah. Akşama bakarız.

Aylardır boynuzlu diom başka bişey demiom boynuzları yağladı, biledi, inceltti. Dikkat.
    1 endeks kontratı yaklaşık 1600 garan (16 kontrat) 'a karşılık geliyor değer olarak.. 16 kontratın alım satımı aynı anda yapsan spread 16 tl.. ykbnk ise 5500 tane (55 kontrat civarı) olduğunda 1 endeks kontratı değerinde şu an.. bunu aynı anda alıp satsan alış satış spread farkı 55 tl.. garan 'da 16 tl.. arada bu fark hoş olmadığı için nadir durumlar haricinde ykbnk alıp satmıyorum.. ama bazen pair trade hesabına fırsatlar çıktığında işlem yapabiliyorum.. volatil kagıt..garan'a benziyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 293/1003 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •