Sayfa 293/1002 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    kamudaki israf, böyle 2-3 maaş almalar, liyakat, ihalelerde şeffaflık v.s. bunlar düzelirse aslında bu tip önlemlere gerek kalmaz...ama tabii bunlar bu iktidarda değişecek gibi durmuyor...o nedenle daha kısa vadeli bir çözüm bulunması lazımdı...bunu bulmuşlar...doların ilk tepkisine bakarsak işe yaradı görünüyor...zaten yok işe yaramadı demek komik olur...orta-uzun vadede ne olur onu şimdiden bilmek zor...

ülke cennet ah bir de kıymeti bilinse...
    Dostum bi tek şey söylicem bahsettiğiniz konuda ; liyakat, ihalelerde şeffaflık v.s.bunlar kesinlikle AKP özelinde problemler değil. Hee AKP iktidara geldi 20 sene kaldı iğrenç ve illlallah dediğimiz şeyler yaptı ama CHP nin içerisini hiç kimse anlatmıyo burada. Dönen iğrençlikleri ... İş bilmezlikleri ... Yedirilenleri içirilenleri... Cumhuriyet kurulduğundan beri CHP tembelliğini. Bu tembelliğin sebebini... Bunları kimse anlatmıyo... Ben 1991 den beri İzmir'de yaşıyorum ... Memleketim Lüleburgaz. 2016 ya kadar CHP ye oy verdim. O günden bugüne kadar da vermedim. Ama önümüzdeki seçimde yine Muhaliflere oy vereceğim. Ama ümidim olduğu için değil. Hiç bi şey güzel olmayacak bunu çok iyi biliyorum. Ama din , iman ve vatanseverlik şemsiyesi altında yapılan bütün pisliklerin tekrarlanmaması için Muhaliflere oy vereceğim. Ama ülkenin geleceği için parlak bi tercih yapmış OLMAYACAĞIM. Bunu 48 yıldır CHP Belediyelerinin yönetimini birebir bilen bir vatandaş olarak söylüyorum ve kendimden çok eminim. Hiç kimse CHP yi övmesin çok çok iyi biliyorum CHP nin içini ... Hepsinde aynı pislik...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

2. Karakemal kafa o kadar basıyor boşver ..alma karşına..
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Verdiğin örneğe bak, komedi gibi.
    Adam senin dediğinin tam tersini sölüyor.
    Günü kurtaran, geleceği tehlikeye atan bir enstrüman yarattılar diyo kısaca.
    Orda ki zekice lafınıda, "sinsi" bir zeki şeklinde kullanıyor bence.
    Burda ki eleştiriyi övgü olarak mı algılıyosun?
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    adam 40 sene evvel demiyor, adam örtülü faiz artışı demiyor, zekice kurgulanmış ürün diyor..
    adam zaten muhalif, övmesini beklemiyoruz, o yüzden kısa vade diyor, orta vade diyor, riskli diyor falan filan diyor, bunları da demese parça pinçik ederler adamı o mahallede
    KaraKemal bi cevap ver hele
    bu DPT müsteşarı ne diyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...ar-494560h.htm

bu adam da mı muhalif yoksa sen bizi mi trollüyon .

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    10-12 bandının 2022 için olması gereken rakam olduğunu nasıl hesapladın? Ayrıntılı bir açıklasan da bizde öğrensek.
    çünkü şu an oraya hereke ediyor. sen 20-30 olacağını nasıl hesapladın. ayrıntılı bir açıklasan da biz de öğrensek.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    shrefsizlerden bi parti mal daha gelecekse aşağı yapar.. ama akyatırım garan tahtasında 4 milyon lot sattıktan sonra, döndü aldı 1,5 milyon lot.. yabancı ordinosu bittiyse, alışları kendine yapmıştır..

bence bitti ordino, başka bazı tahtalarda hala devam ediyordur yada bekliyorlar- daha satacak malı mı var bu it soyluların diye
    mevzu bankalarda değil..yükselişte aldıkları kağıtlarda..sanayiler yani..ereğli, tüpraş, tofaş, froto gibi bunları takip et satış yapanı takip etmek istiyorsan..bir de bimaş var, orada da şirket geri alımı var diye yabancı satıyor..o da ak üzerinden.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. bankalara sermaye lazım argumanıda rafa kalkmıs oldu...

bankalar degerlenir artık...

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    KaraKemal bi cevap ver hele
    bu DPT müsteşarı ne diyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...ar-494560h.htm

bu adam da mı muhalif yoksa sen bizi mi trollüyon .
    KaraKemal 3 ay önceki MB faiz indirimi öncesi aynı gün cortladığımız dolarların aşkına bu DPT müsteşarının da
    bir şey bilmediğini yaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    vallahi ben chp ye oy verdim ama burada da yazdım benim içim rahat değil gidip hdp ile yakınlaşması beni çok rahatsız ediyor diye...vatanını seven hiç kimse gidip terör destekçileri ile el ele tutuşmaz...ama bunu sadece chp yapmıyor...haburu, dolmabahçeyi ,çözüm sürecini, trtde aponun kardeşini v.s. bunları da unutmadık...ülkede menfaat, adam kayırmacılık malesef her dönemde oldu...yine olacak...keşke olmasa...o zaman bu ülkeyi kimse tutamaz...ama o günleri biz görür müyüz ben sanmıyorum...belki torunlarımıza nasip olur...çocuklarımızda göremez bence...

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Dostum bi tek şey söylicem bahsettiğiniz konuda ; liyakat, ihalelerde şeffaflık v.s.bunlar kesinlikle AKP özelinde problemler değil. Hee AKP iktidara geldi 20 sene kaldı iğrenç ve illlallah dediğimiz şeyler yaptı ama CHP nin içerisini hiç kimse anlatmıyo burada. Dönen iğrençlikleri ... İş bilmezlikleri ... Yedirilenleri içirilenleri... Cumhuriyet kurulduğundan beri CHP tembelliğini. Bu tembelliğin sebebini... Bunları kimse anlatmıyo... Ben 1991 den beri İzmir'de yaşıyorum ... Memleketim Lüleburgaz. 2016 ya kadar CHP ye oy verdim. O günden bugüne kadar da vermedim. Ama önümüzdeki seçimde yine Muhaliflere oy vereceğim. Ama ümidim olduğu için değil. Hiç bi şey güzel olmayacak bunu çok iyi biliyorum. Ama din , iman ve vatanseverlik şemsiyesi altında yapılan bütün pisliklerin tekrarlanmaması için Muhaliflere oy vereceğim. Ama ülkenin geleceği için parlak bi tercih yapmış OLMAYACAĞIM. Bunu 48 yıldır CHP Belediyelerinin yönetimini birebir bilen bir vatandaş olarak söylüyorum ve kendimden çok eminim. Hiç kimse CHP yi övmesin çok çok iyi biliyorum CHP nin içini ... Hepsinde aynı pislik...

Sayfa 293/1002 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •