''ösym,'aşırı yüklenme olduğu için sonuçları açıklamıyoruz' diyor. peki yollarda aşırı trafik olduğu halde neden sınava geç kalanları içeri almadınız, hayatlarıyla oynadınız?''
''ösym,'aşırı yüklenme olduğu için sonuçları açıklamıyoruz' diyor. peki yollarda aşırı trafik olduğu halde neden sınava geç kalanları içeri almadınız, hayatlarıyla oynadınız?''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
burasi tartisma forumu pankartlarla butun yazdiklarimizi bu fasizan kafa doldurdu.yonetimden ricam bu pankartli gonderileri silmesidir.varsa fikri neyse zikri yazsin bu ve bunun gibi ....
arkadaslar lutfen yonetimi bu herifi sikayet edin.gonderileri silinmesi gerekir.burasi afis duvari degil.yoksa forumlari biz de gereksiz yere dolduruz bu anarsist gibi.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Referandumda Neden EVET neden ??
cunku tek yonetim gelecek.partiler nasil olsa koalisyon olur umuduyla bir sandalye de biz kapariz pesinde olamayacak.ya itu odtu bogazici yada universite yok gidip meslek okulu okuyacaksin yani dengini sana millet soyleyecek.secimlerde planli programli kuvvetli kadrolar sunmalisin.basarili kisileri ady gostermelisin ki secilsin.cunku onu millet sececek atanmayacaklar.bu da bundan sonra pkk terorunun ve onun yandaslarinin mecliste olamayacagi anlamina da gelir.eger olurlarsa da onu secenler sonucuna katlanir.o dogu atanan kayyumlarla cehresi degisti.halk bunu gormek zorunda.
ben evetcilerden gerekcelerini duydum fakat hayir cilar neden tek adam disinda sebep bildiremiyor.sanki TR de secilen iktidarlar tek adam degildi.
halkbankın %5 yükselip ertesi gün %13 düşmesine HAYIR .
Fethullah Gülen’in en değerli müridi Emre Belözoğlu’nun nasıl sanık yapılmadığına şaşırıp kaldım!
![]()
Yer İmleri