Sayfa 296/692 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Kimse teknik analize dayalı ya da ona inanarak işlem yapmak zorunda değildir.Gayet doğaldır ki herkesin bir tarzı vardır.Ve istediği gibi işlem yapıp, istediğini tartışmak hakkıdır.
    Abesle iştigal sözünde kesinlikle tarza hakaret amacım yoktur.Bunu kastederek söylemedim. Ben bunu sayın Tahminci'nin dediği gibi , teknik analizin gücünü vurgulamak için söyledim.
    Teknik analizin işe yaramadığına vurgu yapıldığını düşünerek, bunun yanlış bir yönlendirme olacağını söylemek istedim.
    Yanlış anlaşılacak bir söz olmuştur.Kusura bakmayınız.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Speğin maliyetini asla bilemeyiz çünkü onlarca aracıdan işlem yapıp dikkat çekmemeye çalışır neticede SPK nın radarına yakalanma riski var. Siz sadece takastaki lotların maliyetini bilebilirsiniz takasa girmeyenleri bilemezsiniz, mesela aynı gün 0.83 ten 10 milyon lot aldım ve 0.90 dan sattım, benim yaptığım trade takasa yansımadı ama ben o gün net yüzde 8 kazanç sağladım yarın bu marjı satım yönünde kullanıp 10 milyon lotu 0.83 e kadar yeniden basabilirim. Aynı marjı iki gün yaparsam sıfır maliyetle hisseyi 0.76 kuruşa düşürmem mümkün ve siz takasta benim gerçek maliyetimi takip edemezsiniz. Doğru mu?
    Genelde doğru da bu kağıtda değil sn tahminci.Bu kağıdta yüzde 125 bedelli yapıldı yani 225 bin lotun 125 bin lotunun maliyeti en az 1.11.Eski lotlarda spek günlük tradelerle maliyeti ne yapmıştır elbet bilinemez aslında kimseninki bilinemez ama 125 bin lotun maliyeti kesin.Bu kağıt kaçtan geliyor 50 günlük 100 günlük 200 günlük HO ları siz benden iyi biliyorsunuz.Spek milyonlarca lotunu al satlarla maliyeti 1.11 altına düşürmüşmüdür bence mümkün değil.Ama diyelim ki düşürdü onun dolar bazında maliyeti ne olacak bizden çok uzun süredir kağıtlar elinde olduğuna göre paranın zaman maliyeti ne olacak.Ayrıca spek dışı oyuncular maliyeti 1.11 altına çekebilmişmidir bence mümkün değil ,bu kadar borsayı bilen sn hayek sn hissedar bile becerememiş ortalama oyuncular becerebilir mi sanmam.Demek ki 0.88 bu kağıt için bedava değer sayılır.Bilmem analizime katılırmısınız.Bunda operasyon çekmezlerse şu ana kadar karda olan pek yoktur.

125 bin lot derken total lotu 225 diye örnek verdiğimden ,sizler anladınız onu elbet.

Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Kimse teknik analize dayalı ya da ona inanarak işlem yapmak zorunda değildir.Gayet doğaldır ki herkesin bir tarzı vardır.Ve istediği gibi işlem yapıp, istediğini tartışmak hakkıdır.
    Abesle iştigal sözünde kesinlikle tarza hakaret amacım yoktur.Bunu kastederek söylemedim. Ben bunu sayın Tahminci'nin dediği gibi , teknik analizin gücünü vurgulamak için söyledim.
    Teknik analizin işe yaramadığına vurgu yapıldığını düşünerek, bunun yanlış bir yönlendirme olacağını söylemek istedim.
    Yanlış anlaşılacak bir söz olmuştur.Kusura bakmayınız.
    Sn yarasa yahu burda fikir teattisi yapan ky larız.Lafı bile olmaz.İncelik göstermişsiniz teşekkur ederim.

Son iki gündeki o hacim ve 1 altındaki işlemler bence sanal çok fazla lot el değiştirmemiştir,bence o hareketler çakma.Lotlar asıl sahiplerine teslim edildi,arada üç beş stop loss yapan korkan olduysa onların ki alınmıştır da bence çok fazla lot el değiştirmedi.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Sn. Yarasa, sizin de belirttiğiniz üzere teknik analiz dostumuzdur düşmanımız değil, genelde yanılmaz. Ortalamaları bekleyemeyecek kadar sabırsız olanlar için mum analizi var ancak bu hissede hep terste bırakmış.

Takas analizine hiç güvenmem genelde yanıltmak için kullanılır, orada görülen ortalamaların vs bir anlamı olduğunu düşünmüyorum hele KLGYO tahtasında çöp kadar değeri yok benim için. A1 CAPITAL taşeron işi yapıyor bir çok hissede akıl ve mantık dışı alım satımlarına şahit oluyoruz ve şahsım adına hiç saygım olmayan bir aracı kurumdur, bu tahtada da olmasına nedense hiç şaşırmadım. Günde 50 milyon lotu normalde yüzde 10 marjın olduğu bir borsada hisseleri tabandan dahi verseniz satmanız kolay değildir, demek ki bunun karşıda ayarlı bir alıcısı var. Tabana kadar veriyor gösterirken başka yerden aynı lotları geri alıyor böylece aşırı satıcılı bir piyasa göstermeyi beceriyor. Mutlaka bir hesabı var, bu hesabın bu algıya kapılanlara para kazandırmayacağı ise kesin gibi bir şey. Yani Sn. Yarasa A1 CAPITAL in hareketlerinde bir mantık aramayın sadece bedelli sürecinde taşeronluk yapıyorlar. İyi haftalar bol kazançlar.
    Tesadüf olarak bu hisse formunu okurken aynı düşünceye sahip bir borsa yatırımcısına rastlamış olmaktan mutlu oldum.
    Bizim borsamiz çeşitli oyunların oynandığı bir borsa olduğu inancındayım.
    SPK.borsa İstanbul kural koymada,düzenlemede cezada çok geriden geliyor vede caydırıcı değil.
    Operasyon yapılan kağıtlarda kesinlikle patron vede ilgili kurumlar vardır inancındayım.
    Teknik ve takası bu kişilerin ayarlaması çok zor değildir.
    Birde açığa satışta yabancıların imtiyazı var buna ne demeli.cunki bunlar yerli kurumlar saklamasinda gözükmüyor.
    SPK aldığı kararlar mahkemeden dönüyor ama bu arada olan bireysel yatırımcıya oluyor atı alan uskudari geçiyor.
    Kiler neredeyse tüm şirketleri arz ediyor.tabiki siyasi gücü sayesinde dir inancındayım.
    Kiler marketlerde milleti nasıl çarptığı malum.
    İnşallah burdaki arkadaşlar mağdur olmaz.
    Şirketin yüzde 46 piyasada
    Satilamayan arz lotlari alanlarda tanıdık simalar var piyasadan almayıp daha yüksek fiyattan 1.ci
    Piyasadan almışlar enteresan.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar

7. 08.02.2021 IHLAS % 89.73 bedelli bölündü bölünmüş fiyatı 1.13 ve şimdi 0.52 TL. PD/DD 0.62 F/K 8.68 değerleri baksan kötü değil.
    Bedelli bölünme zamanı onlarca iyi haber bombalandı... sonuç... yandı bitti kül oldu..
    Dibin dibi vardır ortalamalardan şaşmayın kayıp yaşamayın benden naçizane tavsiye..
    Bugün KLGYO olur yarın bir başkası.. kural aynı.. aşk yok ortalamalar var.. tren kaçmaz hareketlenince yine alırsın..

8. KLGYO 2011 de halka arz edildiği fiyatı ancak 6 yıl sonra 2017 de görebilmiş bir hisse.. bekletmek konusunda üstüne yok.. düşünün ki bölünmüş fiyatıyla 1.04 ten halka arz edilen hisse tam 11 yıl sonra 0.88 TL den işlem görüyor. Biz neyi konuşuyoruz ki! Yani burada illüzyon bol olur sıcak havalarda buharlaşma çok olur, bir blue chip hissesi değil maalesef. Ona uygun giriş çıkışlar yapılmalı.YTD.

Sayfa 296/692 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •