Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 297/977 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop - XXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Joe Biden'in mezun olduğu üniversitede ekonomi yüksek lisans yapmış, icraatına bakmak lazım.

Unakıtan diye biri gelmişti borsada alım satıma damga vergisi diye bir şey getirmişti.
    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Maliye ve Hazine bakanlığına atadığı damadı Berat Albayrak için, Finans sektörüyle hem pratikte hem de teorikte geçmişi var. Özel sektörde başarıyla çalışmış, son dönemlerde Marmara Üniversitesinde bu konunun dersine girmiş. Böyle bir geçmişi olmuş bir arkadaşımız olması sebebiyle bu işi çok daha seri derleyip toparlayacağına ve başarıyla yürüteceğine inanıyorum dedi.

2.  Alıntı Originally Posted by describe Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Maliye ve Hazine bakanlığına atadığı damadı Berat Albayrak için, Finans sektörüyle hem pratikte hem de teorikte geçmişi var. Özel sektörde başarıyla çalışmış, son dönemlerde Marmara Üniversitesinde bu konunun dersine girmiş. Böyle bir geçmişi olmuş bir arkadaşımız olması sebebiyle bu işi çok daha seri derleyip toparlayacağına ve başarıyla yürüteceğine inanıyorum dedi.

Cumhurbaşkanı'nın kafasındaki ekonomi modeli tam bilemiyoruz. Biri doktora çalışması yapıp anlatsa belki fikir sahibi olunur.

Zengine karşı fakirin, haksıza karşı haklının, güçlüye karşı zayıfın yanındayız vs diyor, devamında alime karşı cahili de dahil etmesi lazım tutarlılık açısından. Bilenler bilmeyenlere anlatsın diye de düşünüyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Joe Biden'in mezun olduğu üniversitede ekonomi yüksek lisans yapmış, icraatına bakmak lazım.

Unakıtan diye biri gelmişti borsada alım satıma damga vergisi diye bir şey getirmişti.
    Ekonomi yüksek lisansı değil, MBA.Bu eğitimi temel eğitimi ekonomi olmayan avukat, doktor, edebiyatçı, veteriner, sosyolog, mühendis kısaca ekonomi dışından diğer meslek guruplarından kişiler alır.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Ekonomi yüksek lisansı değil, MBA.Bu eğitimi temel eğitimi ekonomi olmayan avukat, doktor, edebiyatçı, veteriner, sosyolog, mühendis kısaca ekonomi dışından diğer meslek guruplarından kişiler alır.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zamanında müzik CDsi satan yerde bir MBA CD si buldum 1 haftada bitirdim. O şekilde ise kötü.

Wikipedia'da ekonomi demişler.

Ben yine de anladığını düşünüyorum.
    Piyasa dostu vs diyor, işi bilen tanıdıkları da olabilir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/L%C3%BCtfi_Elvan

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zamanında müzik CDsi satan yerde bir MBA CD si buldum 1 haftada bitirdim. O şekilde ise kötü.

Wikipedia'da ekonomi demişler.

Ben yine de anladığını düşünüyorum.
    Piyasa dostu vs diyor, işi bilen tanıdıkları da olabilir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/L%C3%BCtfi_Elvan
    yahu ariston...atomu parçalarsın, yeri gelir...bu mevzuyu niye anlamadın.

adam yazılı açıklama yapmış, kurumdaki bir eleman yazmış..siteye yüklemiş...adam yayınlanmadan önce belki 3-5 dk ayırıp okumuştur sadece...içeriğine bir etkisinin olduğunu sanmam.

her gelen zaten pembe boncuk dağıtıyor...önceki mb başkanı da iletişime önem vereceğiz demişti...sonra iletişim konusunda zıçtık dedi...millet de eleştiriyor..nasıl yapsın iletişimi, biz 200 bp artıracaktık, reis olmaz diyince iptal ettik mi desin...nasıl iletişsin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

adam yazılı açıklama yapmış, kurumdaki bir eleman yazmış..siteye yüklemiş...adam yayınlanmadan önce belki 3-5 dk ayırıp okumuştur sadece...içeriğine bir etkisinin olduğunu sanmam.

her gelen zaten pembe boncuk dağıtıyor...önceki mb başkanı da iletişime önem vereceğiz demişti...sonra iletişim konusunda zıçtık dedi...millet de eleştiriyor..nasıl yapsın iletişimi, biz 200 bp artıracaktık, reis olmaz diyince iptal ettik mi desin...nasıl iletişsin.
    üle dema üle dema.
    artık eskisi gibi olmayacak.
    merkez başkanı cumhurbaşkanı ile daha rahat görüşür.
    durumu direk izah edebilmenin verdiği bir avantaj var.
    hasılı, ekonomi değil merkez önemli bir gelişme oldu.
    bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Adamlar cahil değil, bakan olunca gelip birileri neyin ne olduğunu anlatıyordur.

Dün bir videosuna baktım düzgün konuşan biri, ama icraati ayrı bir konu olabilir. Internet vs biliyor.

8. Torino-Roma arası hızlı tren tamamlanınca hava trafiği düşmüş.

Havacılıkda yurt içi ileride hız kesebilir. Uluslararası için özellikle kargoda potansiyel var bence.

Sayfa 297/977 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •