Sayfa 297/1200 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Coştu borsa helal sacro üstad uzun zamandır takip ediyorum yanilmadin

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    konya iyi.

ama destek direncle ugrasacak vaktim yok malesef.

siz bana bunlari siralayin biraz emek verin bende yorumlayim.

bu destek direncleri her siteden ogrenebilirsiniz.

yani bu sayfa gelipte her hissenin destek direnclerini isteyip alacaginiz bir sayfa degil malesef.

alctl artik takip etmiyorum.

bunu belirmistim gecmiste.

ama bana gore dibini tamamladi ve kafayi kaldirdi. trend yapabilir. bilancosuda guzel bir hisse.

en iyi yukari goturusler brutte olur zaten. bence az bile goturdu. cunku brutte hisseyi yukari tasimak cok kolaydir.
    Teşekkür ederim. Keyifle takipteyim...

3. Sacro üstat celebide gidiyor artık

4. Sacrosanct Üstadım,
    Aslan Çimento işlem hacmi artarak gidiyor.
    Hayırdır inşallah

5. Bu topik süper

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908

____________V_K____________

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Bu topik süper

;)

Tesekkurler.

Alıntı Originally Posted by erdals Yazıyı Oku
    Sacrosanct Üstadım,
    Aslan Çimento işlem hacmi artarak gidiyor.
    Hayırdır inşallah
    Kedidir kedi

Alıntı Originally Posted by urasimo34 Yazıyı Oku
    Sacro üstat celebide gidiyor artık
    Aynen formasyon bugun kirildi sanirim.

Hacimde cok iyi.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Coştu borsa helal sacro üstad uzun zamandır takip ediyorum yanilmadin

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Tesekkurler ustad.

Simdi okurken bilancosu geldi.

Ilk izlenimlerim. Ciro guzel artis devam ediyor. Esas faliyet kari biraz dusmus. Maliyetler artmis.

Ne iyi ne kotu orta halli bir bilanco ama gelecek vadediyor.

Ben izmdc ye daha girmedim arada trade ediyorum. Tam alis anini kolluyorum.

Tesekkurler ustad.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Valla ustad ben 2000 rally sinde cocuktum. Tek hatirladigim pederde dohol vardi ve hergun tavan giderdi

Borsa sadece doholden ibaret sanirdim ;)

Yani demem oki o konjuktur cosku zamaniymis. Petkimin ozellestirmesiyle falan alakali bir durum degilmis.

99-2000 grafiklerine bakarsak cogu hissede bu var.

Sacro Hocam,

Sizin peder bey isi biliyormus demek ki. O zamanlarin DOHOL efsanesi cok meshurdur. Hatta sonradan bir de DYHOL eklemislerdi, halka arzindan almistim. Gunluk islem hacminin sanirim 1/4 u falan Dohol du o donemlerde. Bir arkadasim ve 2-3 yancisi, bir gun al-sat, al-sat, aciga al-kapali sat, vs derken DOHOL un islem hacminin 10 da birini biz yapmisiz demisti. Guldum, bu kafayla siz sermayeyi cabuk sifirlarsiniz dedim. Aynen de oyle oldu, hepsi de silinip gittiler.

Bizim insanimiz cok temiz ve saf. Zannediyor ki serbest piyasa kurallari isliyor. Alakasi yok. Senin acikta yakalandigini, borcta, kredide oldugunu, temerrude dustugunu karsi taraf aninda ogreniyor ve uzerine gelip seni bu piyasadan silmek icin elinden geleni esirgemiyor. Siliyor da....Cok soyluyoruz ama ders alan yok malesef. Illa ki hirs, kisa yoldan zengin olma derdi, butun parayi ben kazanayim, her aldigim kagit kar etsin vs mantigi ile yurumuyor bu isler. Hirs yapmayan ve yeterince sabri olan kisi bu piyasada oyle boyle birseyler kazanir, sansini cok zorlamadikca.

Forumun en akli basinda topiklerinden birisi burasi. Ama burada bile bazen ilk defa adini duydugum kagitlar telaffuz ediliyor. Insan gulumsuyor haliyle. Hic kaza yapmamis birisinin bana surekli, "Abi cok dikkatli araba kullaniyorsun" demesi ile, hic sakata gelmemis birisinin borsada bana "Abi, sende amma korkakmissin" demesi arasinda bir fark yok. Bazen asiri dikkatli olmak, sizi fazla kardan mahrum birakabilir ama en azindan uzerinizde bir ceket, altinda bir pantolon, elinizde de islem yapabilecek sermayeniz olur buyuk krizler sonunda.

Bu bold yazilarda 25 yillik piyasa ozeti var aslinda, istifade etmk isteyenlere. Malesef, bizde oyle yurumuyor isler. Adam duvara carptiktan sonra gelip, hakliymissin abi diyor.

Neyse, su deli rally nin ortasinda, milletin keyfinin icine maydanoz suyu zerketmeyelim. Rally nin tadini cikarin dostlar.

Ver mehteri, ver...Butun ic ve DIS mihraklara gelsin, koprumuzu kiskanan Almanya titresin korkudan. Turk'un gucunu butun dunya gorsun; Ver Mehteri Haci....

Vesselam,

freesky

PS: Elimizden geldigince istifade etmeye calisiyoruz bu dely rally den. Aman siz siz olun, gaza gelmeyin, kredili, borclu, acik, kaldirac vs li islemlerden uzak durun. Bence BIST masasindaki zarlar hileli. Demedi demeyin.

Sayfa 297/1200 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •