Sayfa 297/303 İlkİlk ... 197247287295296297298299 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Hocam başın sağ olsun. Allah gani gani rahmet eylesin.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

2. Değerli Abim,evinin içinden bir ses kaybetmek.. acısı çok büyük, zaman ateşi küllendirecek inşallah.Gözlerim yaşlı boğazım düğümlü.çok üzüldüm sabır ve metanet diliyorum Sizlere,Mekanı Cennet olsun kardeşimizin.
    Bizler günlük hayatımızda bir şeylerle uğraştığımızı bir halta yaradığımızı zannediyoruz,asıl hayat hastahanelerde yada hasta insanların etraflarında dönüyor, asıl iş onlarınki.Başınız saolsun
    çook eskiden bu nikteydim, değiştim break34 oldum ,sonra yine en başa döndüm

3. Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kardeşimizin. Allah eşinize ve size sabır versin, inşallah daha güzel makamlarda kavuşmayı nasip etsin.

5. Yeni gordum...inna ileyhu raciuun...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Allah gani gani rahmet eylesin.45 yaşındayım çocuğum olmadı ama acınızı içimde hissettim inanın.ailenize ve sizlere sabır diliyorum.

7. Bunca sikintinin icinde bir de bizim zirvalarimizla mi ugrastin abi. Hakkini helal et gercekten. Kardesimizin mekani cennet melekler yoldasi olsun. Imtihanin en buyuklerinden. Mevla sabirlar versin sizlere..

8. Bugün işlerden kaynaklı canım inanılmaz sıkkındı, ancak burayı okuyunca evladınızın acısı her şeyi unutturdu, inanının çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah rahmet eylesin yavrunuza. Size ve eşinize de sabır dilerim.

Sayfa 297/303 İlkİlk ... 197247287295296297298299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •