Sayfa 298/784 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. bu tahsisli ise hisse fiyatı değiştmez. piyasa değeri artar. hisse fiyatı sabit kalır. bedelli bedelsiz gibi değil yani.

ama tahsisli diye bir ibare de göremedim ama görünen bu tahsisli sermaye artırımı. açıklamada bu ibare yok. anlayamadım tam.

görünen şu ki gyoya para varlık ve borç şarj ediyorlar.

2. Son 1 aylik ortalamamiz kac arkadaslar ? görebilen var mi

3.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    bu tahsisli ise hisse fiyatı değiştmez. piyasa değeri artar. hisse fiyatı sabit kalır. bedelli bedelsiz gibi değil yani.

ama tahsisli diye bir ibare de göremedim ama görünen bu tahsisli sermaye artırımı. açıklamada bu ibare yok. anlayamadım tam.

görünen şu ki gyoya para varlık ve borç şarj ediyorlar.

her acıklamaları gıbı bu fıyasko..cık işin içinden cıkabilirsen .. bunlar çok şeffaflar
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

4. fiyasko değil aslında bu tür sermaye olaylarına aşina değilim ben kendi açımdan. o sebeple bilemiyorum

5. Yine kap a haber düştü hadi bakalım sonumuz hayırlı olsun
    %100 Düşünce Özgürlüğü.. YTD

6. ek döküman koymuşlar

7. uzman raporu var karman çorman. karışık olması normal böyle bir işlem için

8. İSTANBUL, 9 Ekim (Reuters) - Sinpaş GYO SNGYO.IS ve grup şirketi Sinpaş Yapı, verimlilik çalışmaları kapsamında Sinpaş GYO bünyesinde birleşme kararı aldı.
    Birleşme işlemi kapsamında şirket sermayesi yüzde 47 artışla 884.8 milyon liraya yükselecek.
    Şirketten yapılan yazılı açıklamada, birleşme için SPK'ya başvurma kararı alındığı belirtilerek; birleşme ile birlikte iki şirketin daha büyük bir öz kaynakla borsada yer almayı hedeflediği ifade edildi.
    Açıklamada, "Grup içinde Sinpaş markalı iki şirket; iki ayrı organizasyon şeması, iki ayrı marka stratejisi, iki ayrı genel gider yükü, ikiye ayrılmış yatırım bütçesi gibi verimlilik adına sorgulanabilecek unsurlar taşıyordu. Gelişen, değişen dünyada daha az genel giderle daha verimli reklam, pazarlama ve satış ortamının sağlanması için Sinpaş markalı iki şirket, daha büyük bir öz kaynakla borsada yer almayı hedefleyerek güçlerini birleştirme kararı almıştır" denildi.
    Sinpaş GYO'nun KAP'a yaptığı açıklamaya göre ise, birleşme işlemi kapsamında şirketin 600 milyon lira olan mevcut sermayesi 884.8 milyon liraya yükselecek.
    HAYAT SİZİN PLANLADIĞINIZ DEĞİL BAŞINIZA GELENLERDİR.H.SÜLE

Sayfa 298/784 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •