Sayfa 298/692 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Yalnız unutmayın bende hissedeyim benim beklentim de aynı yönde ve fiyat yükseldikçe hisseyi satmam ama düşerse arkama da bakmam. Umarım buradaki arkadaşların tamamının zararı misliyle çıksın hisse yeniden 4.00 lı rakamlara ulaşsın bundan sadece mutluluk duyarım. Bu arada ben de iyi bir bilanço bekliyorum yazmıştım daha önce.
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Temel analizlerimde yanıldığım çok nadirdir. Şu bilanço bir gelsin, kâr üretme kapasitesi olmayan şirketlerle KLGYO gibi bir şirketi mukayese edenlerin hepsi tüyecek buradan.

Not edin...

Merak etmeyin sn tahminci,salı günü çok ayakkabı satarız ,kimsenin ayağında ayakkabı yok cennet gibi kıta )))))))))

Bu arada son gün yarın mı salı mı.Konsolide olmayan bilançolar için son gün hangisi.

4. Hem ISGYO deyip hem de dolarla mukayese...

Hatta benim asıl anlamadığım neden gram altın, Brent ya da Papua Yeni Gine Kinası değil de dolarla mukayese ?

Bunlarla yapınca durum nasıl merak ettim şimdi...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu arada son gün yarın mı salı mı.Konsolide olmayan bilançolar için son gün hangisi.
    1 Mart son gün

6.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Şayet 4.çeyrekte teslimat yapılanlardan 200 milyon tl satış karı gerçekleşmisse ve de 300-350 milyon yeniden değerlemeden gelirse kar 750-800 milyon civarı,daha az teslimat daha az kar..özvarlıklar = 2,8 milyon+dönem karı olmak üzere 3 milyon tl civarı beklentimdir yani F/K 1,5 yakınsar,defter değeri de 2,2..muhtemelen salı göreceğiz.Durum böyleyse fiyatın akıl dışı düşürülmesi niye?!..
    Unutulmamalı ki bedelli sermaye artırımından 775 milyon tl kasaya girdi,yıl sonu bilançosunda görünmeyecek..yıl sonu öngörülerimiz gerçekleşirse 1.çeyrekte özvarlıklara 775 milyon katkı yani 2,75 defter değeri garanti.

7. Ne diyelim Sn. Hissedarxd sözün bittiği yerdeyim, siz tartışmıyorsunuz, tartışma ortamını yok ediyorsunuz. Sizde KLGYO bir tutkuya, bir takıntıya, bir mücadeleye dönüşmüş, hisse ile ilgili olumsuz analizleri şahsınıza yapılmış bir saldırı olarak algılıyorsunuz. Ben burada yazmayan acemi borsacı arkadaşlara hitap ettim, sizlerin kutsalınıza dil uzatmadım yanlış anlaşılma olmasın. Herkes bildiği gibi yatırım yapsın.YTD

-Dünya yine de dönüyor.-

Galileo Galilei, (15 Şubat 1564 - 8 Ocak 1642) İtalyan astronom, fizikçi.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hem ISGYO deyip hem de dolarla mukayese...

Hatta benim asıl anlamadığım neden gram altın, Brent ya da Papua Yeni Gine Kinası değil de dolarla mukayese ?

Bunlarla yapınca durum nasıl merak ettim şimdi...

8. Dönsün bakalım sayın tahminci.

Benim tutku ya da takıntı değil ilkesel anlamda savunduğum tek şey; bir şirkette sürdürülebilir büyüme ve kârlılık olduğu müddetçe piyasa o şirkete en nihayetinde değerini verir. Ama tospa hızında ama tavşan.

Bu bakış açısının KLGYO ile zerre ilgisi yoktur. Sizinle ayrıştığımız temel nokta bu. Ukalalık ettiysem hassaten özür dilerim.

Saygıyla.

Sayfa 298/692 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •